Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,107
113
Некој друг да не има проблем со Мој ДДВ апликацијата? Се ми пишува нема конекција до УЈП!. Се случува да не можам да влезам а ако успеам да влезам е споро и пишува нема конекција до УЈП! Не ми дава да видам ништо а некој сметки не можам да ги скенирам.

Последно време ова често се случува.

Beauty

Администратор
49,894
61,916
113
Почекај 5 10 мин па вклучи се пак.

Јас во главно рестартирам тел или го трескам еднаш два пати, па проработува Мој ДДВ :haha:

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Некој друг да не има проблем со Мој ДДВ апликацијата? Се ми пишува нема конекција до УЈП!. Се случува да не можам да влезам а ако успеам да влезам е споро и пишува нема конекција до УЈП! Не ми дава да видам ништо а некој сметки не можам да ги скенирам.

Постојано е така со мој ДДВ. Често се случува да пишува нема конекција до УЈП и да не можеш да секнираш сметки.

Beauty

Администратор
49,894
61,916
113
Една работа не направија како треба значи. Една да кажеш : Еве, ова е ок и за пофалба. Ама нема.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Баш ќе ја скенираш же ја уловиш и ќе пишува се испража скенираната сметки и со порака ти враќаат ема конекција до УЈП . :plac::plac::plac::plac::plac:

TVman

Добро-Познат Член
16,699
13,080
113

Исто.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,107
113
Не е лошо ова со скенирањево сметки фискални колку и да делува безвезе. Сепак апликацијата зеза нешто и е нервозирачки тоа.

Beauty

Администратор
49,894
61,916
113
Па ок беше во почетокот, ама кога направија намалување на рачунатото ДДВ за бензин и странски производи, тешко се полни сега хаха.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,107
113
А има друг начин освен преку апликацијава да ги скенирам сметките? Апликацијава ужасно ме нервира што не работи баш најдобро.

TVman

Добро-Познат Член
16,699
13,080
113
А има друг начин освен преку апликацијава да ги скенирам сметките? Апликацијава ужасно ме нервира што не работи баш најдобро.
Нема лесни пари :406389:

Тоа е, кога не сака, се гаси, па пак се пушта..