Aslan Turkey
Добро-Познат Член
- 4,249
- 1,736
- 113
Мави си е дома не е во никаква Србија. Без слики не признаваме.
Мави си е дома не е во никаква Србија. Без слики не признаваме.
Кога ќе ставиш ти слики од твојата вила во Турција, ќе стави и Мави од Србија.Мави си е дома не е во никаква Србија. Без слики не признаваме.
Тоа нели е конакот на мајка Несрин?
Доказ или није се десило.
Постојано е така со мој ДДВ. Често се случува да пишува нема конекција до УЈП и да не можеш да секнираш сметки.Некој друг да не има проблем со Мој ДДВ апликацијата? Се ми пишува нема конекција до УЈП!. Се случува да не можам да влезам а ако успеам да влезам е споро и пишува нема конекција до УЈП! Не ми дава да видам ништо а некој сметки не можам да ги скенирам.
Последно време ова често се случува.
Исто.Некој друг да не има проблем со Мој ДДВ апликацијата? Се ми пишува нема конекција до УЈП!. Се случува да не можам да влезам а ако успеам да влезам е споро и пишува нема конекција до УЈП! Не ми дава да видам ништо а некој сметки не можам да ги скенирам.
Последно време ова често се случува.
Нема лесни париА има друг начин освен преку апликацијава да ги скенирам сметките? Апликацијава ужасно ме нервира што не работи баш најдобро.
Госпожо, немој така.Дај бе тргни тоа Ж, аман!
Ж па Ж, кој пишува Ж аман.
ГоспоЖо Мави друга тастатура имам. На местото Ж ја имав Ќ на претходната тастатура и никако да се навикнам на оваа.Дај бе тргни тоа Ж, аман!
Ж па Ж, кој пишува Ж аман.