Beauty
Администратор
- 49,891
- 61,908
- 113
Сега имам живот со мои СДСМ, одиме напред само !Што ќе правиш ко не мрднала од село, мора Србија да биде врв.
Сега имам живот со мои СДСМ, одиме напред само !Што ќе правиш ко не мрднала од село, мора Србија да биде врв.
SNS likes this.Сега имам живот со мои СДСМ, одиме напред само !
Да им се плукнам на и огнометот и БГ на води. Мизерии смрдливи.Најдобар им беше оној огнометот на србите во Београд. Изгледа светски.
Пардон ?Да им се плукнам на и огнометот и БГ на води. Мизерии смрдливи.
Ок Јована Јеремиќ, извини, не те препознав.Кога Смедерево или Северна просеверена ќе имаат такво нешто, тогаш вакви погрдни зборови.
Дојди во Србија да живееш еден подолг период па ќе видиш колку сме врв од земја.Верувај од ОВАА неспособна и удрена во главата збирштина нема полошо.
Па да, и е подобро. Навивачки групи поврзани со власта убиваат и мелат луѓе во машини за мелење, од блато се прави струја па се случуваат тешки хаварии поради кои еден значителен процент на луѓе немаат струја ни греење по неколку дена, еден од големите градови нема вода 15+ години, малолетни девојчиња се водат по бунга бунга журки на Палма како на сточен пазар итн итн.Ма каков врв, шала на страна, но верувам дека бар нијанса е подобро од тука.
Јас таму можам само во прошетка да одам и ништо друго.Ништо баталете тогаш Србија, Македонија
Штеф, Мави ајде да се фатиме за раце и патот за истанбул
Хаха карнивор мач? Или свињовор си баце?Јас таму можам само во прошетка да одам и ништо друго.
Сваштовор али таму би ми недостигало нешто од прасе, секакоХаха карнивор мач? Или свињовор си баце?
I feel you.
Добро е, иако сметам дека овој живот требаше да биде мој. Србинките ми го украдоа животот! Живеат мој, украден живот.Данице, како животот во Србија?
Детали, женска, детали, ако може посочни.Добро е, иако сметам дека овој живот требаше да биде мој. Србинките ми го украдоа животот! Живеат мој, украден живот.