Што слушате во моментов?

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Точно.
Јас би ја додала и тука Фелиз навидад во изведба на Талија. А мислам Мајкл Бубле имаше ваков албум и особено една песна која ептен отскокнуваше, не ми текнува.
Pentatonix имаат кавер за We wish you a merry Christmas И Мене ми е супер

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Премногу искомерцијализирани песни се овие божиќниве на Мараја Кери и на Џорџ Мајкл. Досадни се веќе колку и да имале со тие песни успех и биле врвот на топ листите.

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
Премногу искомерцијализирани песни се овие божиќниве на Мараја Кери и на Џорџ Мајкл. Досадни се веќе колку и да имале со тие песни успех и биле врвот на топ листите.
Епа ако не тие, тогаш оваа можеби може да се слушне во овој период?

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Епа ако не тие, тогаш оваа можеби може да се слушне во овој период?

Искрено оваа беше добра.

Сепак сум за да си пуштам 24/7 во живо радио на Јутјуб со божиќни песни и камин како си гори.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Една од низата најдобри поп балада песни на Марија Шерифовиќ. Један добар разлог е предобра емотивна песна.

Завчера повторно ја слушав и денес од глава не ми излегува.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Не го знам момичево, ама ќе да се заљубив во нејзе хахаха ок, океј, да не прочита некоја, има да ми скрши прстите, а богами и ушиве да ми ги напраи како на Ван Гог...

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
Не го знам момичево, ама ќе да се заљубив во нејзе хахаха ок, океј, да не прочита некоја, има да ми скрши прстите, а богами и ушиве да ми ги напраи како на Ван Гог...

САМА ми е најдобра од неа.

Иначе сега Симона е мајка, таа е МАЈКА! :haha:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
САМА ми е најдобра од неа.

Иначе сега Симона е мајка, таа е МАЈКА! :haha:
Е јеботе, еднаш ќе посакам некоја и оп, мужена е... Ок, имаше и една шо доби виза за у странство, но тоа не е тема сеа... Туку ако некоја сака да се отсели по брза постапка, потребно е само да договори искачање со мене, дур се спрема за искачање, ќе добие зелен картон за во САД да живее...

шега на страна, добар глас има, ми се допаѓа искрено.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Како тоа за зелениот картон да подобјасниш?
Е така, а ја решам со некоја да искочам, она добива зелена карта за доживен престој во станство :haha:Ама јбг, нема уште долго да можам да носам среќа за брзо отселување хахаха