Што слушате во моментов?

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Навраќање на рапот љубов од мој тинејџерски денови. Благодарение на брат ми кој ме зарази со македонскиот рап.
Вечерва на репертоарот ми е ова

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
Мене искрено ова ми е ептен чудно. И врв ми е, и како да ми нешто фали тука, не знам да објаснам. :hehe: Буквално од секој аспект е рокање, али опет не ми се до толку погоди како некои други нејзини песни. Али ај, како и да е, можеби треба време.

Но во едно немам никаква сомнеж, што и да зема да пее биде врв, и моќни балади како Воала, и носталгични балади како Деда, и брзи песни како Па грандир и Сан Рафаел, и оваа песна. И Тешко мене со тебе да пееше ќе биде прескапа луксуз изведба.

И пофалби за тоа што е 4к видео + кога се гледа на фон е скрос исполнет екран, значи ваууууу :se poklonuva::

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
When Благица Павловска said Дође ми да све разбијем и кафану попијем, да пукнем, да се убијем, I really felt that.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
И пофалби за тоа што е 4к видео + кога се гледа на фон е скрос исполнет екран, значи ваууууу :se poklonuva::
Јас да пуштам 4к видео интернет дома има на мој 90 години да го гледам :haha: Ќе се изначекам и пак нема да дочекам да го изгледам целосно без да кочи.

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
Дани убаво ме потсети на овој гигахит на една друга тема:

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
Замислава беше да ова биде како краток филм, ама реализацијата и не е баш најдобра.

Спотот на Воала и вторава немаат ништо заедничко, не се надоврзуваат една на друга, баш се гледа дека е неповрзано, за разлика од втора и трета.

Но, третата ич не ми се допаѓа. Не дека е лоша, но едноставно е досадна, не ми остави никаков впечаток. Во песнава го нема тој стил на Барби што сакам. Дури веќе и заборавив како оди, а вчера ја слушав неколку пати.

Вторава сега ми е топ, сѐ е како што треба. Воала е приказна и класа за себе, за неа нема потреба да се дискутира.

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
Не бре, народна е песнава.
Шабан си ја препеал на српски, како е дозволено, не знам.

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
Не бре, народна е песнава.
Шабан си ја препеал на српски, како е дозволено, не знам.
Па гледам јас подобро ми звучи оваа верзија од тоа што пееше Шабан. Мислев дека е до Благица, но ете што е фората.