Ја ќе слушам Балкан парти на журка
Каков Балкан парти хахаЈа ќе слушам Балкан парти на журка
Леле, ако е тоа што мислам, good luck.Ја ќе слушам Балкан парти на журка
Не е, и јас мислев гасерска ќе рокаЛеле, ако е тоа што мислам, good luck.
Да си реков ај да видам тоа чудо што сите умираа и плачеа. Одличен е, да.Ти Тома да не гледаш?
Јас бев излезен и не стигнав вечерва да го фатам од почеток. Гледам за Бадник пак ќе го има, тогаш веројатно ќе сум дома.Да си реков ај да видам тоа чудо што сите умираа и плачеа. Одличен е, да.
Обрна на српскоНе е, и јас мислев гасерска ќе рока
Ама странска, и слабооо...
Има кафич во МК каде што не ечи во викенд чудово? #воскреснато
Направена специјално за филмот.Ова е од Тома песна или е снимена специјално за филмот?
Не е, аман.Па нели е стара песнава сто години ?
Ок, сори што не е стара песмаваНе е, аман.
Ок, сори што не е стара песмава
"Kada sam počeo da komponujem, u glavi sam imao refren, ali sam ipak dugo razmišljao ko bi mogao da napiše ostatak teksta. I na pamet mi je palo u tom trenutku samo Tozovac, imajući u vidu da je on i pisao za Silvanu. Zahvaljujuć i Mimi, Tozovčevoj supruzi za dva sata u sred korone, preko telefona smo zajednički završili ovu pesmu, baš onako kako verujem da bi je doneo i sam Toma. Žao mi je što Tozovac nije sad sa nama da čuje i uživa u ovoj pesmi i filmu. Ali želim da verujem da su i pesma i film naš poklon i naklon vrsnim umetnicima poput Tome i Tozovca koji su nas zadužili svojom umetnošću i inspirisali nas na ovakvu muziku”, rekao je Joksimović.