Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Врти сучи лето е повесело за разлика од есен и зима. Летно време повеќето луѓе во понормални времиња се повесели, опуштени, дружби повеќе на отворено на тераси во кафе барови, во паркови, на плажи, на базени. Нема носење многу облека, кондури и не се мислиш дали ќе настинеш ако излезеш надвор со мокра коса и без чорапи по влечки.
Ама и зимно време кога ќе си седнеш покрај камин со чаша винце и книга :D

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Знае некој што е ова? Го видов на Story кај Тамара Тодевска и кај уште некој.
Screenshot_20201201-001156.jpg
Телевизија некаква, веб портал на интернет или нешто друго?

alek

Активен Член
785
249
43
Луѓе 7 или 8 години сум член на овој форум не сум многу активен, ама редовно читам, ми станавте како семејство па чуствувам дека треба да споделам и со вас една радосна вест, денес е мојот нај среќен ден станав татко.

Beauty

Администратор
49,883
61,902
113
Ауууу малдито перрооооо
Нека ти е со среќа! Да е живо и здраво малото, баш се радувам, особено што искрено сакаше и ја сподели веста.
Посакувам на сите тукашни пријатели (да, пријатели!) само убави работи да се случуваат.

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Луѓе 7 или 8 години сум член на овој форум не сум многу активен, ама редовно читам, ми станавте како семејство па чуствувам дека треба да споделам и со вас една радосна вест, денес е мојот нај среќен ден станав татко.
Честиткиии!! Да е живо и здраво, големо да расте.

• Ми се допаѓа
Реакции: alek

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Честитки, да е живо и здраво :D

• Ми се допаѓа

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Честитки нека ти е, живо и здраво да е.

На колку години стануваш татко?

• Ми се допаѓа