Користев оптика 40/40 од нив немав никаков проблем.Луѓе, ај помош малку
Моментално сум на Телекабел и интернетот е ужас
Вчера на сред колоквиум ми падна, денеска ми ја укочи сликата, среќа професорите дозволија да продолжам
Да одам со Телекабел Оптика или некој друг?
https://svetotnabibi.mk/igrachki овде имаш да нарачаш.Знаете дали и каде се продаваат плишани куклички како Биби и Боби, Стела и Сани ?
Да те видам дали ќе речеш така да треба да чекаш автобус во некое рурално место.Јас сакаааамммм! Нека врнееее!
Јас секако нема да одам никаде, онлајн се ми предавања така да, нека врнеДа те видам дали ќе речеш така да треба да чекаш автобус во некое рурално место.
Нема да речам, признавам. И сабајле ко станав за на работа во 6 ч. колнев, карав сè живо на зимава.Да те видам дали ќе речеш така да треба да чекаш автобус во некое рурално место.
Обожавам!Зима само на планина е убава некаде каде што нема многу луѓе да биде тишина да крцкаш со кондурите во снегот. После тоа да си седиш во некоја куќа со камин или шпорет (од типит Смедеревац и слични) да се грееш, слушаш звукот од одгнот, дрвата како горат, пиеш чајче, гледаш од прозор паѓа снег и се е бело.
Вака е подоброНе сакам да врррне,
нејќам снег да пааааѓа,
сакам да се радувам на снегот
кога го нема, нема, нема...
Како јас да сум напишалСекое годишно време си има своја убавина. Сакам и плажа и сонце, ама сакам и кога вее и седам на топло дома
Само не сакам кога одам по снег и кога одам по најголемата жештина Ама кога се мора, се мора.