Која е таа?Колку србите знаат за Маја Вукичевиќ толку и ние за Романа
Пиши на you tube и ќе а дознаеш цел живот се труде да стане популарна ама не и оди од рака, инаку едно време и на фб ја тролаа имше една реченица "ми фалиш како кариера на маја вукичевиќ"Која е таа?
Беше позната почеток на 2000-те, дури ја имав и на фејс на времето. Ми стави лајкче на една слика.Пиши на you tube и ќе а дознаеш цел живот се труде да стане популарна ама не и оди од рака, инаку едно време и на фб ја тролаа имше една реченица "ми фалиш како кариера на маја вукичевиќ"
Види наслови и ја не знам, али да пуштам некоја песна од неа ќе се потсетам на текстот. Е сега да, не достигна голема популарност, ама беше позната низ Македонија.Да, ама со Маја е друга приказнава цел живот се труди женава ама никако не и оди последна песна и е издадена во 2015 ако не се лажам, а овие другиве што си ги наброил имаат песни кој се слушт и денес а Маја само како лик ја памет сите не знам дали некој во општо знае некоа нејзина песна.
И емисии каде што ги промовираа песните и муабетеа. Сега една ќора емисија нема. Освен она Стисни плеј што ми е досадничка.Беше позната, Миличевиќ и ги правеше спотовите... мада беа многумина познати тогаш, точно. Имаше фестивали, спотови, топ листи, имаше места каде се промовираа и настапуваа. Сега нема ништо.
Останаа и Нокаут иако се со сменет малку состав. Тука е и Тамара колку и да на повеќето не им се допаѓа последно време, Биба Додева последно извади албум со преработки, Ѓоко Танески е активен сеуште, Александар Ристовски Принџ исто, Александар Митевски сега активен со Дац..Беше позната почеток на 2000-те, дури ја имав и на фејс на времето. Ми стави лајкче на една слика.
Се изгуби ко и секој пејач од оваа вукојебина. Сите што беа тоа време популарни се откажаа од музика и фатија странство. Една Каролина и Калиопи што останаа.
Ламбе, Јован Јованов, Мартин Вучиќ, Маја Вуќичевиќ, Ноне, Врчак, Сашо...
Нокаут убаво рече се со променет состав, а и променет стил, али ок еве и Нокаут и Суперхикс од групи ги заборавив.Останаа и Нокаут иако се со сменет малку состав. Тука е и Тамара колку и да на повеќето не им се допаѓа последно време, Биба Додева последно извади албум со преработки, Ѓоко Танески е активен сеуште, Александар Ристовски Принџ исто, Александар Митевски сега активен со Дац..
Можеби не се сите секоја година активни ама по некогаш вадат песни.
Како може еве Александар Митески да не го знаеш со ЦД со Латино, 100% Фанки, Срце тетовирано со Трифун Костовски, Душа калдрма, Мојот ГрадНокаут убаво рече се со променет состав, а и променет стил, али ок еве и Нокаут и Суперхикс од групи ги заборавив.
Тамара не постоеше рани 2000-ти години, не се сеќавам да сум ја гледал тогаш ниту на тв ниту песни да и слушам. Останативе што ги нареди се исто wannabe селебрити на кои ни еден стих од песна не им знам.
Владо и Тамара се петта класа маци.Тоше, Каролина и Калиопи се прва класа.
Елена, Тамара, Лозано, Владо се втора класа.
Останати е се' трета, четвртта, петта класа.
Па тогаш се појави, рани 2000. ДАЛИ ЗНАМ и е прва песна со спот, одма почна да се форсира со муабетот сестра сум на Тијана, и снимаше и ок песни но и глупости, настапуваше по фестивали. Не и се лоши песните, морам да признаам.Тамара не постоеше рани 2000-ти години, не се сеќавам да сум ја гледал тогаш ниту на тв ниту песни да и слушам. Останативе што ги нареди се исто wannabe селебрити на кои ни еден стих од песна не им знам.