Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,104
113
И во Србија како кај нас сакаат да влезат во собранието. Пренос има на N1 и полицијата фрлаше солзавец.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
И во Србија како кај нас сакаат да влезат во собранието. Пренос има на N1 и полицијата фрлаше солзавец.
И влегоа, па ги исфрлија демонстрантите надвор. Голем хаос е сега таму, полицијата ги истепа демонстрантите, а и масата е разбиена.

Мислам толку солзавец се нема фрлено одамна.

Some Special

Добро-Познат Член
15,182
21,626
113
Затоа и ми падна чудно, само за полициски час толку радикално да се оди... Мислев има нешто друго, плус.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Затоа и ми падна чудно, само за полициски час толку радикално да се оди... Мислев има нешто друго, плус.
Па и има... Помеѓу останато и ова:

Им се смачи на луѓе од лаги на овој психопат и бедни покушаи да обвини народ за негови срања... Посебно на луѓе кои изгубија своите најмили од оваа болест.

PeterGriffin

Mодератор
2,378
2,668
113
И влегоа, па ги исфрлија демонстрантите надвор. Голем хаос е сега таму, полицијата ги истепа демонстрантите, а и масата е разбиена.

Мислам толку солзавец се нема фрлено одамна.
Ni 5.10. nije bacena tolika kolicina suzavca. Bas je strasno bilo sinoc.

Neko na tw je pratio 2 aviona AirPinka i kaze da su oba za Rusiju otisla.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Ni 5.10. nije bacena tolika kolicina suzavca. Bas je strasno bilo sinoc.

Neko na tw je pratio 2 aviona AirPinka i kaze da su oba za Rusiju otisla.
Да, вероватно су сад спуцали цео арсенал сузавца. За 5. октобар је ја мислим само пар пута бацан, не сећам се како је било 2008. кад се дивљало због Косова. Како год, у последњих 10ак година сигурно није било овако.

Видео сам и то за авионе, ал нисам сконтао где су одлетели. :406389:

Видећемо вечерас како ће све да прође, од 18 креће протест.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Урлам аххахаха

Прво лудаков пак збори со пранкери... После си кажуе дека ќе си мотка марихуанче со Грета, па ќе си затворал аеродроми, си кажува дека ќе си има мигранти...

Мајке ми секој што ќе го гласа типов, треба да подлежи под медицинска опсервација, заедно со типов, жими све најмило аххахаа.

Добро бре, има ли некоја од протокол, има ли некој у новата АНБ што се грижи за безбедноста за чоеков...

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,104
113
Да ти се плукнам у помошта од СДСМ со картичка за купување македонски производи. Корона ќе добијам побрзо отколку картичка. Ни за бројче ред не може да се дочека.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Да ти се плукнам у помошта од СДСМ со картичка за купување македонски производи. Корона ќе добијам побрзо отколку картичка. Ни за бројче ред не може да се дочека.
Вие пак одете живејте во голем град. :406389::406389::406389:

Beauty

Администратор
49,890
61,907
113
  • Автор на оваа тема
Гласав и јас :904400:

Боки поднел кривични против цела фамилија Заеви :smeenje: :smeenje: :smeenje:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Денеска случајно од нечии усб-иња искочија некои си бомбички за Зајко како договарал со еден Сашо... :)
Чисто информативно, Александар Николовски зимоска кога го исклучија тој истиот Сашо М. од партијата, честиташе новиот криминален картел меѓу Мијалков и Заеви...
Што ли се има да се објавува уште, останете по рекламите... ;)

Beauty

Администратор
49,890
61,907
113
  • Автор на оваа тема
Што да се остане, уште некој ден има до избори, а телевизиите пустите исплашени не објавуваат никакви бомби.

Леле, во среда.... дај боже ова да ечи

Зашто имам впечаток дека буквално сите македонски пејачки и актерски имиња се за ВМРО?

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Што да се остане, уште некој ден има до избори, а телевизиите пустите исплашени не објавуваат никакви бомби.

Леле, во среда.... дај боже ова да ечи

Зашто имам впечаток дека буквално сите македонски пејачки и актерски имиња се за ВМРО?
Не смеат да објават колку што знам, мислам дека смеат само да кажат дека имало, ама не и содржината од истите.

А за од среда натаму, мислам дека е јасно, но дефинитивно славење веруем дека ќе е за месец дена кгоа ќе се формира владата и сите собраниски тела и сите тие процедури кога ќе поминат...