И влегоа, па ги исфрлија демонстрантите надвор. Голем хаос е сега таму, полицијата ги истепа демонстрантите, а и масата е разбиена.И во Србија како кај нас сакаат да влезат во собранието. Пренос има на N1 и полицијата фрлаше солзавец.
Полицискиот час од петок.Што е причината за ова, Стеф?
Еве НаЕден кажа, полициски час. Очекував протести, ама искрено, вака насилни не.Што е причината за ова, Стеф?
Па и има... Помеѓу останато и ова:Затоа и ми падна чудно, само за полициски час толку радикално да се оди... Мислев има нешто друго, плус.
Ni 5.10. nije bacena tolika kolicina suzavca. Bas je strasno bilo sinoc.И влегоа, па ги исфрлија демонстрантите надвор. Голем хаос е сега таму, полицијата ги истепа демонстрантите, а и масата е разбиена.
Мислам толку солзавец се нема фрлено одамна.
Да, вероватно су сад спуцали цео арсенал сузавца. За 5. октобар је ја мислим само пар пута бацан, не сећам се како је било 2008. кад се дивљало због Косова. Како год, у последњих 10ак година сигурно није било овако.Ni 5.10. nije bacena tolika kolicina suzavca. Bas je strasno bilo sinoc.
Neko na tw je pratio 2 aviona AirPinka i kaze da su oba za Rusiju otisla.
Емоуџи со кандилце x 10000
Вие пак одете живејте во голем град.Да ти се плукнам у помошта од СДСМ со картичка за купување македонски производи. Корона ќе добијам побрзо отколку картичка. Ни за бројче ред не може да се дочека.
Не смеат да објават колку што знам, мислам дека смеат само да кажат дека имало, ама не и содржината од истите.Што да се остане, уште некој ден има до избори, а телевизиите пустите исплашени не објавуваат никакви бомби.
Леле, во среда.... дај боже ова да ечи
Зашто имам впечаток дека буквално сите македонски пејачки и актерски имиња се за ВМРО?