Фала ти. Ју мејк мај најт.
Е вакви ликови сакам, што не се за едни или други само и што не тераат со глава во ѕид, туку рационално размислуваат!
Луѓе што се случи со полицискиов час? Каков циркус е земјава значи. Од секој предлог и одлука се прави циркус. Уште ништо не се знае ццц.
Пак ќе речам, објективен сум колку што можам. Признавам дека сум конзервативен десничар, признавам дека не ми се баш најомилени СДС на нашата земја, ама кога е нешто право - право е...
Секакви документи читам, гледам, следам, ама со овакви спинувања и ширење дезинформации креирајќи паники за денарот, не се потребни. Истото го правеше и СДС неколкупати досега, посебно пред избори... Сега се праи перјаницата што беше дел од ДПМНЕ, но сегашното раководство ја тргна од игра.
За одлуката, ќе се одлучува утре на Влада. Јас сум за да се затвори, но и да се следи состојбата со повеќе полиција во одредени околини. Остајте сеа Наќе што лови ситни поени чоекот со тоа дека бил против... Кога една Турција затвора 4-5 дена, нашиве овде може да истрпат... Иронијата е тоа што брачава се поголеми муслимани од тие што им го дадоа исламот (турците).
И да, освен немање поддршка за избори од страна на меѓународната (Брнс свирна ако ви текнува), денеска и Беса (коалициониот партнер на СДС) ретерираше и не е веќе за толку брзи избори час поскоро. А со денешниве 40на новозаразени, но и трендот на зголемување, ич не им иде во корист на зајко и компанија да одат на избори.
И да, објавив пред извесно време неколку поста поназад дека требаше да се смири ситуацијата во Јуни. Е сега ревидираниот извор вели дека сепак нема да може да се очекува смирување на бројката до тогаш. Сакам да кажам, не сум ја тој што пишал лажна вест или измислувал датуми, некој друг погрешно проценил и пресметал изгледа. :/