Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

TVman

Добро-Познат Член
16,697
13,079
113
И јас полудев дома во карантин овие два дена, велам морам да излезам на кафе воздух да ме фати.

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Јас полудувам од петокот, ме фати грипот и за никаде сум
Ни ми се излава, ни ми се седи дома, ни ми се прави нешто
Само лежам, ама веќе ми здосади

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Баш тоа зар не може и на кафе да излезам ќе доведе до поголем број заболени, ама Македончето не мисли за општо добро туку само за свој газ. :of lele:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Јас денес во 13 часот и нешто се враќав од работа и раздвижено си беше како да не постои вирусот. Деца на плоштад си се возеа на автмобили на акумулатори. Плошадот во Тетово е како луна парк наместо споменици, фонтани, има да се возат од оние детските автомобили на акумулатори .

Никој не почитува строго да се седи дома. Ок знам дека е како во некаков затвор 24/7 седење дома но колку можете издржете Излегување само ако се има потреба а доколку осетите криза ви се излегува да се прошетате тоа направете го колку се може кратко час или половина час без многу групни собири. Кафе може и дома да пиете со вашите родители а може со другарите/другарките тоа да го правите на денес модерен начин со помош на технологијата преку Вибер на камера :)

Gledy

Активен Член
655
160
43
Италија денеска со рекорден број на жртви.
Додека не одлучат овие од владата да затворат се бројот секој ден ќе се зголемува на заразени. Имаат два примери, едниот во Кина а другиот во Италија каде е жариштето. Во Кина бројот се намали до 19 заразени а во Италија каде што е жариштето после две недели ниту еден заразен.

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Кај вас ви го покажува ли мојот нов аватар, зашо кај мене се уште не :haha: :haha: :haha:

Beauty

Администратор
49,882
61,899
113
Кафани и кафичи до 18 часот ќе работат.

Естрамботика почна да се плаши сериозно :smrk: