Steff
Добро-Познат Член
- 33,693
- 45,246
- 113
Не е можно тоа, Аслан има поверливи информации, луѓето се таму испитуваат.Регистриран е прв случај и во Турција.
Не е можно тоа, Аслан има поверливи информации, луѓето се таму испитуваат.Регистриран е прв случај и во Турција.
Ова е некоја западна пропаганда, не шири дезинформации на штета на Ердоан.Регистриран е прв случај и во Турција.
Така е кај нас на граница автобуси аеродроми секаде се испитува. Триста испитувања правиме.Јас разбрав за Турција дека на граница на секој му земаат крв за испиитување и не ги пуштаат додека нема резултати. Не знам дали е вака и во други држави на границите.
Така е кај нас на граница автобуси аеродроми секаде се испитува. Триста испитувања правиме.
Во основното училиште владо тасевски кај што учат моите внуци од одделението на внук ми три деца заболени и затоа и ги затворија школитеУмреа првите заразени во Бугарија и Албанија Италија денеска со рекорден број на жртви. Нови заболени во Македонија. Пандемија прогласена на светско ниво
Ова почнува да ме плаши ...
Тоа секако е ок, но во затворено со многу луѓе и не е баш ок освен ако не мора.Добро де, и пример во мала група да се шета не е страшно воопшто. Мене ме нервира таа паника дома да се останело. Мислам дека работа и прошетки, кафе е сосема во ред....
Епа немало сигурно некој заразен што ги допирал кваките и уредите?Јас полудев малку, земав дома да чистам, бришам кваки, врати, уреди..
Дајте приоритетен упат за на психијатарЈас полудев малку, земав дома да чистам, бришам кваки, врати, уреди..
Ништа није немогуче.Епа немало сигурно некој заразен што ги допирал кваките и уредите?
Аман бе и психијатриски случај ме направивте.Дајте приоритетен упат за на психијатар
Па, ти сам си рече дека си полудел, не сме ти ние криви.Аман бе и психијатриски случај ме направивте.
Мала шала сепак, не сум до толку потчукнат генералки да правам, така нешто ситно.
Нели си полудел? Сам си напишал дека ти треба помошАман бе и психијатриски случај ме направивте.