Steff
Добро-Познат Член
- 34,369
- 45,944
- 113
Не е можно тоа, Аслан има поверливи информации, луѓето се таму испитуваат.Регистриран е прв случај и во Турција.
Не е можно тоа, Аслан има поверливи информации, луѓето се таму испитуваат.Регистриран е прв случај и во Турција.
Ова е некоја западна пропаганда, не шири дезинформации на штета на Ердоан.Регистриран е прв случај и во Турција.
Така е кај нас на граница автобуси аеродроми секаде се испитува. Триста испитувања правиме.Јас разбрав за Турција дека на граница на секој му земаат крв за испиитување и не ги пуштаат додека нема резултати. Не знам дали е вака и во други држави на границите.
Така е кај нас на граница автобуси аеродроми секаде се испитува. Триста испитувања правиме.
Во основното училиште владо тасевски кај што учат моите внуци од одделението на внук ми три деца заболени и затоа и ги затворија школитеУмреа првите заразени во Бугарија и АлбанијаИталија денеска со рекорден број на жртви. Нови заболени во Македонија. Пандемија прогласена на светско ниво
Ова почнува да ме плаши ...
Тоа секако е ок, но во затворено со многу луѓе и не е баш ок освен ако не мора.Добро де, и пример во мала група да се шета не е страшно воопшто. Мене ме нервира таа паника дома да се останело. Мислам дека работа и прошетки, кафе е сосема во ред....
Епа немало сигурно некој заразен што ги допирал кваките и уредите?Јас полудев малку, земав дома да чистам, бришам кваки, врати, уреди..![]()
Дајте приоритетен упат за на психијатарЈас полудев малку, земав дома да чистам, бришам кваки, врати, уреди..![]()
Ништа није немогуче.Епа немало сигурно некој заразен што ги допирал кваките и уредите?![]()
![]()
![]()
Аман бе и психијатриски случај ме направивте.Дајте приоритетен упат за на психијатар![]()
Па, ти сам си рече дека си полудел, не сме ти ние криви.Аман бе и психијатриски случај ме направивте.
Мала шала сепак, не сум до толку потчукнат генералки да правам, така нешто ситно.![]()
Нели си полудел? Сам си напишал дека ти треба помошАман бе и психијатриски случај ме направивте.