Steff
Добро-Познат Член
- 33,694
- 45,246
- 113
Давај уште некој хинт, не знам која ти е таа.Оооооо биче ми жао...
Давај уште некој хинт, не знам која ти е таа.Оооооо биче ми жао...
Узече је други, други, моја бити нечее..Оооооо биче ми жао...
Аха Белото Дугменце, stay away from me + my earsУзече је други, други, моја бити нечее..
Фала богу... Но не знам што им е на сите со песнава во последно време, баш се повампири, секаде ја слушам.Кај мене Југословенкаааа..
И треба за таков луксузФала богу... Но не знам што им е на сите со песнава во последно време, баш се повампири, секаде ја слушам.
Очи су ми море јадранскооооо, косе су ми класје панонскоооо, сетна ми је душа словенска, јаааааа сам ЈугослооовенкааааааИ треба за таков луксуз
Значи, од цела вечер глупости (бев приморан да ги трпам оти бев на роденден), само со Југословенка и Бред Пит ме погодија. А сега се оди на афтер дома со Ана Бекута+БројаницаОчи су ми море јадранскооооо, косе су ми класје панонскоооо, сетна ми је душа словенска, јаааааа сам Југослооовенкаааааа
Вриштам + браво! Се види напредок, од афтери со Грашиња и Дориси до афтери со дива Бекута, секоја честАна Бекута+Бројаница
Абе зарем и недела сабајлеКај мене афтер е креветот
Сабајле од 6 сум на работа
Па работам петок, сабота и неделаАбе зарем и недела сабајле
Леле сега ми текна на онаа певаљка ала Венди од пред месец-два, пеела оваа песна и само тоа повторуваше во рефренот, не знаела за дел со ластиДали сам то ружа згажена у сњегу кад сам сузе само с тобом видела..
Хахахах..Леле сега ми текна на онаа певаљка ала Венди од пред месец-два, пеела оваа песна и само тоа повторуваше во рефрен, не знаела за дел со ласти
Леле баш сум флоп (турбо)фолк секташ, не знаев воопшто за оваа песнаХахахах..
Стани,стани зоро, још не мораш доч, за љубав је Бог оставио ноч.. Не ми се спие бе
Јок бе, сега прв пат ја слушав.Како бе? Оно и јас дознав за неа пред 2-3 недели, ама ти би требало да ја знаеш
Иии..?Јок бе, сега прв пат ја слушав.