Steff
Добро-Познат Член
- 34,833
- 46,428
- 113
Давај уште некој хинт, не знам која ти е таа.Оооооо биче ми жао...
Давај уште некој хинт, не знам која ти е таа.Оооооо биче ми жао...
Узече је други, други, моја бити нечее..Оооооо биче ми жао...
Аха Белото Дугменце, stay away from me + my earsУзече је други, други, моја бити нечее..![]()
Фала богу... Но не знам што им е на сите со песнава во последно време, баш се повампири, секаде ја слушам.Кај мене Југословенкаааа..
И треба за таков луксузФала богу... Но не знам што им е на сите со песнава во последно време, баш се повампири, секаде ја слушам.![]()
Очи су ми море јадранскооооо, косе су ми класје панонскоооо, сетна ми је душа словенска, јаааааа сам ЈугослооовенкааааааИ треба за таков луксуз![]()
Значи, од цела вечер глупости (бев приморан да ги трпам оти бев на роденден), само со Југословенка и Бред Пит ме погодија. А сега се оди на афтер дома со Ана Бекута+БројаницаОчи су ми море јадранскооооо, косе су ми класје панонскоооо, сетна ми је душа словенска, јаааааа сам Југослооовенкаааааа![]()
![]()
![]()
Вриштам + браво! Се види напредок, од афтери со Грашиња и Дориси до афтери со дива Бекута, секоја честАна Бекута+Бројаница![]()
Абе зарем и недела сабајлеКај мене афтер е креветот
Сабајле од 6 сум на работа
Па работам петок, сабота и неделаАбе зарем и недела сабајле![]()
Леле сега ми текна на онаа певаљка ала Венди од пред месец-два, пеела оваа песна и само тоа повторуваше во рефренот, не знаела за дел со ластиДали сам то ружа згажена у сњегу кад сам сузе само с тобом видела..![]()
Хахахах..Леле сега ми текна на онаа певаљка ала Венди од пред месец-два, пеела оваа песна и само тоа повторуваше во рефрен, не знаела за дел со ласти![]()
Леле баш сум флоп (турбо)фолк секташ, не знаев воопшто за оваа песнаХахахах..
Стани,стани зоро, још не мораш доч, за љубав је Бог оставио ноч..Не ми се спие бе
![]()
Јок бе, сега прв пат ја слушав.Како бе? Оно и јас дознав за неа пред 2-3 недели, ама ти би требало да ја знаеш![]()
Иии..?Јок бе, сега прв пат ја слушав.