Steff
Добро-Познат Член
- 33,693
- 45,246
- 113
Не е лоша но секако многу подобри имала од оваа.Иии..?
Не е лоша но секако многу подобри имала од оваа.Иии..?
Продавач во млечен ресторант кој работи 24 часаШто работиш?
Избори.А што е на 12-ти април?
И кај нас ќе бидат во април, но 26-ти, чинам.Избори.
Па кога ќе биде наредната воена авантура на САД - можеби Иран, веќе некое време го меркаат - несомнено единственото нешто што ќе го добиеме од НАТО ќе бидат ковчези со безживотните тела на македонски војници кои сме ги пратиле таму за да војуваат за туѓи воено-профитерски цели.Може некој упатен да ми објасни што јас и вие како граѓани добиваме од членството во такозвана Нато?
Не ми е јасно.
Апсолутно, ама интересно ти го кажа и Дани што прашува што имаме од НАТО Се знае што може да се има од оваа терористичка организација..ајде ЕУ, ама ова каде имаат вмешано прсти Америте и не е на добро.JEDNO VELIKO NISTA
Ма и ЕУ не е веќе како некогаш. Кога една Британија излезе од ЕУ, сѐ е јасно.ајде ЕУ
Затоа што очигледно никој на политичка сцена нема да профитира од такви зборови.Па зашто не излезе некој нормален да ни објасни кои се негативните последици од Нато?
За жал, само две партии се во прашање. Доведени сме во ситуација да се гласа за едната да има гласови поради инает и разочараност од другата.Левица мислам можат да сменат нешто.
И кај нас ќе избори во април, и јас не знам за што да гласам. Само знам дека за главната партија никако.Би гласала само за инает заради промената на името. За ништо друго. Ми се гади.