Ин мемориам

• Автор на оваа тема Dexter26
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
33,679
45,225
113
Затоа што не е твојот живот. Тие ствари се интимни, лични. Не се за развлечење по медиумите.

Нека почива во мир, голема штета, млада жена.

Beauty

Администратор
49,859
61,847
113
Па што нас треба да не интересира зашто се самоубила?
Само она знаела, тоа е интимна работа.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Загина српскиот рапер Гру

Далибор Андонов попознат под името Гру денеска загина во близина на Наутичкиот клуб “Земун“.
За време на инцидентот Гру со кајтингот паднал во вода.

Тој бил изваден од вода од страна на неговите пријатели кои веднаш повикале Брза помош но докторите констатирале смрт.
Во моментот на настанот имало големо невреме во регионот проследен со силен ветер и дожд. Инцидентот се случил во денеска во 15.20 минути.

Гру имаше 46 години. Од бракот со Даница има два сина.

Последен пат уредено:

Steff

Добро-Познат Член
33,679
45,225
113
Не слушав неговата музика, но денес бев во шок кога прочитав ова, страшно, млад човек. Нек почива во мир.

TVman

Добро-Познат Член
16,691
13,066
113
Јас за овој прв пат слушам. Ама гледам млад човек е. Секако е многу жално, нека почива во мир.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Почина српската актерка Неда Арнериќ

Познатата српска и една од најдобрите и најатрактивни жени на југословенското глумиште, Неда Арнериќ, почина во 67-та година од животот. Според српските медиуми, била пронајдена мртва во нејзиниот стан.

Според српски Телеграф, Арнериќ ја нашол нејзиниот брат мртва, седната на трпезариската маса, без траги на насилство.

Веднаш се повикани Полиција и Брза помош. За Арнериќ беше познато дека пати од депресија и во неколку наврати проба да си го одземе животот.

Неда Арнериќ е родена на 15 јули 1953 во Књажевац и имаше богат творечки опус како глумица. Поната е по многу главни и споредни женски улоги во филмови и театарски претстави. На нашата публика и е позната по улогата на Атина Бојаџи во „Исправи се, Делфина“ на режисерот Александар Ѓурчинов.
Преземено од Frontline.mk

TVman

Добро-Познат Член
16,691
13,066
113
Се самоубила или што? Нека почива во мир, одлична актерка :((

Steff

Добро-Познат Член
33,679
45,225
113
Леле не ми се верува :( нека почива во мир.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Се самоубила или што? Нека почива во мир, одлична актерка :((
Нема сеуште информации што е причината. Eднаш имаше вест дека паднала од тераса, исто имаше и вест дека имала обид за самаубиство со апчиња.

Нека почива во мир.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Во хеликоптерска несреќа во САД загина Коби Брајант

Трагична вест го погоди светскиот спорт. Американските медиуми јавуваат дека Коби Брајант го загуби животот во хеликоптерска несреќа во САД.

Информација за несреќата прв објави американскиот таблоид „ТМЗ“ за потоа и „Лос Анџелес Тајмс“ да излезе со фотографија од местото на несреќата со дополнување дека сите патници и членови на екипажот ги загубиле животите во падот на хеликоптерот.

„Свесни сме за вестите што кружат за Коби Брајант, наскоро ќе ве известиме со детали“, објави „Лоса Анџелес Тајмс“ на својата интернет страница.

Tекст преземен од Сител

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Утрово во Белград почина Ѓорѓи Желчески од дуетот Селимова – Желчески!

Утрово на 82 годишна возраст во Белград почина познатиот пејач Ѓорѓи Желчески од дуото Селимова-Желчевски.
Дуетот Селимова-Желчески имаа импресивна кариера, а најпознати беа по изведбите на: „Елено, ќерко“, „Бело ли љубам јас“, „Брала мома капини“ и други.
На 15 ноември 2013 година, Селимова и Желчески одржаа концерт во Домот на АРМ, во Скопје, со кој го одбележаа јубилејот – пет децении творештво.
Желчески е роден во Прилеп 1938 година. Кариерата ја почнал како солист во Радио Скопје. Во 1959 год се запознал со пејачката Кевсер Селимова, со која по две години почнал да пее во дует.

Преземено од ubavinaizdravje.mk

TVman

Добро-Познат Член
16,691
13,066
113
Не ми се верува, нека почива во мир :( Срцки ми беа со жена му 334545 334545

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Вчера починала глумицата Дајана Риг, една од Бонд девојките, а позната и по улогата на Олена Тајрел во „Игра на тронови“. Лесна ѝ земја.