Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Имаше изгледа проблем од два часа, ништо не работеше. Сега работат, да.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Да. Гугл не работеше. Си мислев нешто до интернетот ми е.
И јас мислев до интернетот е. Прво не работеше Јутјуб кај мене, па по неколку секунди рефреширав и отвори, па веднаш пак рефреширав и пак не работеше. :406389:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Што е работава со Гугл, Јутјуб, и кај вас не работат?

Не знам што е но јас сега отворив google.com си се отвори сосема нормално на мобилен со Телеком интернет.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Сабајлето мене среќа па не ми беше потребен интернетот да отварам Google, Youtube..

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Абе шо да ти зборам, само проблемот е што не ми стигнаа пари

Значи кај колешката и кај други, стигнаа, а кај мене сметката празна :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje:
Не си единствен и јас немам, а кај сестра ми и другарите стигна.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Не си единствен и јас немам, а кај сестра ми и другарите стигна.
Провери дали имаш внесено трансакциска, а исто види дали ти е точно внесената.
Би требало заклучно со 31ви декември да ти легнат парите.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Провери дали имаш внесено трансакциска, а исто види дали ти е точно внесената.
Би требало заклучно со 31ви декември да ти легнат парите.
Проверив точно ми е внесена. Кај сестра ми на работа колега имал неточна сметка и му ѕвонеле од УЈП да си ја провери. Така што се надевам до 30-ти ќе пуштат кретените.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
А онаа наградната игра почната им е? Критикуваа кога имаа предходнава власт наградна игра со фискални а сега они прават на сличен начин со фискалниве наградна игра.

Кога беше таа наградната игра со праќање фискални татко ми доби награда некој ваучер за пазарување во Тинекс мислам беше. Со ова скенирањево се мислев да почнам и јас ама се откажав бидејќи ми беше безвезе некако. Можеле да го направат на некој подобар начин сето ова.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Почната е, кој знае како делат награди.

Инаку гледате ситуацијава со Берберов во Србија :okokoren: Леле, хорор филм. Но не треба таквите да се носат по затвори. Џабе е, они се болни и нема лек освен смртна казна.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Па киднапира девојчиња, им ја шиша косата од фетиш и ги силува. И го нарекле Берберот од (некое си место).

Тоа го направил пред многу години. Одлежал затвор, излегол и сега пак во тоа место киднапира девојче. И неколку дена се трага по него.

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Па киднапира девојчиња, им ја шиша косата од фетиш и ги силува. И го нарекле Берберот од (некое си место).

Тоа го направил пред многу години. Одлежал затвор, излегол и сега пак во тоа место киднапира девојче. И неколку дена се трага по него.
Има ваква книга, Фицек - Пакетот
Таму е наречен Фризерот и не се девојчиња, туку жени