И кај менеКај мене работат.
Кај мене на моменти.Што е работава со Гугл, Јутјуб, и кај вас не работат?
И јас мислев до интернетот е. Прво не работеше Јутјуб кај мене, па по неколку секунди рефреширав и отвори, па веднаш пак рефреширав и пак не работеше.Да. Гугл не работеше. Си мислев нешто до интернетот ми е.
Што е работава со Гугл, Јутјуб, и кај вас не работат?
Не си единствен и јас немам, а кај сестра ми и другарите стигна.Абе шо да ти зборам, само проблемот е што не ми стигнаа пари
Значи кај колешката и кај други, стигнаа, а кај мене сметката празна
И кај мене стигнаа пред една неделаНе си единствен и јас немам, а кај сестра ми и другарите стигна.
Само кај мене нема, ујп педериИ кај мене стигнаа пред една недела
Ќе стигнат, трпение спасениеСамо кај мене нема, ујп педери
Провери дали имаш внесено трансакциска, а исто види дали ти е точно внесената.Не си единствен и јас немам, а кај сестра ми и другарите стигна.
Проверив точно ми е внесена. Кај сестра ми на работа колега имал неточна сметка и му ѕвонеле од УЈП да си ја провери. Така што се надевам до 30-ти ќе пуштат кретените.Провери дали имаш внесено трансакциска, а исто види дали ти е точно внесената.
Би требало заклучно со 31ви декември да ти легнат парите.
Има ваква книга, Фицек - ПакетотПа киднапира девојчиња, им ја шиша косата од фетиш и ги силува. И го нарекле Берберот од (некое си место).
Тоа го направил пред многу години. Одлежал затвор, излегол и сега пак во тоа место киднапира девојче. И неколку дена се трага по него.