Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

JovanaFM

Активен Член
134
97
28
Епа вака сестро златна

1. Стеф е машко, не женско.

2. Кој прв почна со буцкање, затоа што очито многу му е интересно?

3. Баш, ама баш ми е гајле што сте излажале или не вие. Сеа ние да почнеме да ве буцаме тука на форумов.

4. Што е Фазилет, некоја светица? Нова светица во православието да не има, па да не знам?
Многу ми е гајле дали е машко или женско, а пошто не пријавил/а јас ќе си кажам како што ми е звучно...второ, он/она почна зш од нигде никаде ја спомна Украден живот и не стави у уста...а ја сигурно нема да мислам кој што пишал пред точно 15 дена, па уште и да се трудам да го најдам...трето, буцкај ако сакаш, не ми е гајле...и четврто, јас си го кажав мислењето за Фазилет и завршив денот кога заврши и Фазилет...јас не ја спомнав прва вечерва...е сеа дали сум ве буцнала еднаш или двапати голема работа...вие мене сто пати а никому ништо...е сеа нема да се топам пред вас :)

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
он/она почна зш од нигде никаде ја спомна Украден живот и не стави у уста...
кога ќе дојде Украден живот ќе видиш што оценки ќе ставам...
Можеш да гласаш ама нема да ти се важи затоа што кажа дека една секунда од тоа чудо немам гледано :pie kafe:
КРАЈ на дискусијата :pie kafe:

Ivance

Активен Член
128
159
43
Од каде ти тоа знаш, можеби кажав дека сум машко да ве подбуцнувам за да видим вашата реакција :pie kafe: ваљда ЦИА агентите подобро знаат.

Немој така за Светата Фазилет Великомаченица, сите во православниот свет ја слават во 45-ти ноември. :pie kafe:

Леле дај олабавете малку...немате ли некоја паметна работа во животов освен што пишувате на форумов и памтите кој што кажал (кој патем сигурно не знаете како изгледа)...одете у театар, у кино, на кафе, на концерт...и да, ми остана само еден многу убав коментар од форумов во памет, да престанеме да се натегаме за серии, да не почнеме кој колку книги прочитал (така нешто одеше)...е јас ќе додадам, ако почнеме за книги ни 5-ца нема да останат на форумов...

И дај не не спомнувајте више...ќе си гласаме само и готово :)

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Кога сме кај него, прееска беше онлајн профилот Кристобал. :406389: :406389:

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Кога сме кај него, прееска беше онлајн профилот Кристобал. :406389: :406389:
Нема шанси. Блокиран е и тој.
Ги нема сестрите Јована и Ивана да го исправат овој тежок грев :pie kafe:
Тие па... зеле на сајт да пишуваат дека не била некоја си Дениз таа туку Дениз со друга буква во презиме. :religiozen:

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Сега еден пресврт.
Аслан влегува среде свадба со пиштол и испукува куршум кон Дани, ама пред неа се џитка младоженецот и настрадува. Сите разбегани, а Аслан ја киднапира Бјути и после сите нас, и не затвора во колиба среде шума. To be continued...:haha: :haha:

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Ма ќути, и на свадбава психички ме прогонува тој лик.

Some Special

Добро-Познат Член
15,181
21,626
113
Сега еден пресврт.
Аслан влегува среде свадба со пиштол и испукува куршум кон Дани, ама пред неа се џитка младоженецот и настрадува. Сите разбегани, а Аслан ја киднапира Бјути и после сите нас, и не затвора во колиба среде шума. To be continued...:haha: :haha:
А зошто младоженецот би ја спасувал Бјути? :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: Или тој е во тајна врска со Бјути? :smeker: