Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Ivance

Активен Член
128
159
43
ДаниЕЛО наша еве ти го обемен доказен материјал :pie kafe: за чудото можете да гласате ама не и да ви се важат гласовите.
Зар веруваш девојче...страшно...па вие во се верувате...јас ве буцкам, а вие паѓате на тоа...а јас баш за Украден живот се потресов дали ќе ми се важат...ќе видиш коа ќе гласам...не ме терај само да ти го раскажам дејствието и деталите :)

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Па она се прави паметна...не јас...немало да се важи...мислам никако никој не може да докаже дека сите што гласаме сме ги изгледале сериите...може пола само ставаат оценки онака...и ќе контрирам кога кога вие верувате во се што ќе прочитате...
А бре никој не се прави паметен. Форум е ова, не е политичка дебата па паметни да се правиме. Само релакс.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Зар веруваш девојче...страшно...па вие во се верувате...јас ве буцкам, а вие паѓате на тоа...
Наивни сме како Росалинди, што да работиме. Но секако, гласовите нема да ви се важат, доказите се доказите.

Ivance

Активен Член
128
159
43
Наивни сме како Росалинди, што да работиме. Но секако, гласовите нема да ви се важат, доказите се доказите.
А од тогаш до сеа од кај знаеш што се десило...право да ти кажам како ти гласаш јас чисто сумљам дека и секунда си погледнала од сите серии :) ти главна па ти ќе кажуваш дали ќе се важат...се знае тука кој е главен :)

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Вие кажавте не сте погледнале секунда од Украден и што сега јас да мислам - аххх сигурно сестриве не лажат дека не гледале, зошто па да им верувам... имаат ОГРОМНА причина да не лажат. На се сме верувале. Глупости.

Ivance

Активен Член
128
159
43
Вие кажавте не сте погледнале секунда од Украден и што сега јас да мислам - аххх сигурно сестриве не лажат дека не гледале, зошто па да им верувам... имаат ОГРОМНА причина да не лажат. На се сме верувале. Глупости.
Ако де...во што сакајте верувајте...вие се потресовте..не јас...од тогаш поминаа 15 дена...3 серии ќе изгледам :) јас не ја проверувам дали ми ги важи...каков резултат искочи на крај таков...вие се потресовте не дај боже украден да не биде прв...и сигурно нема на вас се да ви кажувам...фаците не сум ви ги видела...како гласам гласам...е сеа ако на вас не ви се свиѓаат оценките не е мој проблем...ќе има објаснување...кое патем не го ставаат сите

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Ако де...во што сакајте верувајте...вие се потресовте..не јас...од тогаш поминаа 15 дена...3 серии ќе изгледам :) јас не ја проверувам дали ми ги важи...каков резултат искочи на крај таков...вие се потресовте не дај боже украден да не биде прв...и сигурно нема на вас се да ви кажувам...фаците не сум ви ги видела...како гласам гласам...е сеа ако на вас не ви се свиѓаат оценките не е мој проблем...ќе има објаснување...кое патем не го ставаат сите
Ма каква врска има Украден со ова?
Од сега за се што ќе пишете нема да ви верувам, ете така, да не случајно не подбуцнувате да ни ја видите реакцијата.. :off:

Ivance

Активен Член
128
159
43
Ма каква врска има Украден со ова?
Од сега за се што ќе пишете нема да ви верувам, ете така, да не случајно не подбуцнувате да ни ја видите реакцијата.. :off:
Па Стефф одеднаш ме спомна горе беспотребно...очито многу и значам...јас цела недела немам коментирано, ама бев спомната и пишав...а сеа ако се замараш дали некој на форум те лаже или не дали изгледал некоја серија или не замарај се...

Ivance

Активен Член
128
159
43
Значи сепак Фазилет не е преубава психолошка серија, шок, шок, шок :pie kafe:
Тоа си се зезнала дебело сестро златна :) тоа може вас да ве буцкам, ама за Фазилет стојам на секој збор...и не ме замарај навечер со такви глупости...очито немате друга работа :)

JovanaFM

Активен Член
134
97
28
Уште едно подбуцнување за да видиш реакцијата, ама не паѓаме веќе на тоа :pie kafe:
Немаме што да ти објаснуваме...верувај во што сакаш...нас стварно не не интересира...врти сучи пак кај Фазилет стигнавме :) Па Фазиш е царица...е сеа дали подбуцнуваме или не, е тоа оставам на вас да разберете...ама јас навистина не би си го трошела времето за вакви глупости :) А за Фазиш, и да веруваш и да не веруваш, јас можам истото да ти го повторам...Имај многу убави соништа, пошто веќе е време за спиење душо моја! :)

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Епа вака сестро златна

1. Стеф е машко, не женско.

2. Кој прв почна со буцкање, затоа што очито многу му е интересно?

3. Баш, ама баш ми е гајле што сте излажале или не вие. Сеа ние да почнеме да ве буцаме тука на форумов.

4. Што е Фазилет, некоја светица? Нова светица во православието да не има, па да не знам?

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
1. Стеф е машко, не женско.
Од каде ти тоа знаш, можеби кажав дека сум машко да ве подбуцнувам за да видим вашата реакција :pie kafe: ваљда ЦИА агентите подобро знаат.

4. Што е Фазилет, некоја светица? Нова светица во православието да не има, па да не знам?
Немој така за Светата Фазилет Великомаченица, сите во православниот свет ја слават во 45-ти ноември. :pie kafe: