NaEdenCovekBratMu
Добро-Познат Член
- 5,957
- 9,594
- 113
А, бе, Стеф, сестро слатка...
Многу ми е гајле дали е машко или женско, а пошто не пријавил/а јас ќе си кажам како што ми е звучно...второ, он/она почна зш од нигде никаде ја спомна Украден живот и не стави у уста...а ја сигурно нема да мислам кој што пишал пред точно 15 дена, па уште и да се трудам да го најдам...трето, буцкај ако сакаш, не ми е гајле...и четврто, јас си го кажав мислењето за Фазилет и завршив денот кога заврши и Фазилет...јас не ја спомнав прва вечерва...е сеа дали сум ве буцнала еднаш или двапати голема работа...вие мене сто пати а никому ништо...е сеа нема да се топам пред васЕпа вака сестро златна
1. Стеф е машко, не женско.
2. Кој прв почна со буцкање, затоа што очито многу му е интересно?
3. Баш, ама баш ми е гајле што сте излажале или не вие. Сеа ние да почнеме да ве буцаме тука на форумов.
4. Што е Фазилет, некоја светица? Нова светица во православието да не има, па да не знам?
он/она почна зш од нигде никаде ја спомна Украден живот и не стави у уста...
кога ќе дојде Украден живот ќе видиш што оценки ќе ставам...
КРАЈ на дискусијатаМожеш да гласаш ама нема да ти се важи затоа што кажа дека една секунда од тоа чудо немам гледано
Од каде ти тоа знаш, можеби кажав дека сум машко да ве подбуцнувам за да видим вашата реакција ваљда ЦИА агентите подобро знаат.
Немој така за Светата Фазилет Великомаченица, сите во православниот свет ја слават во 45-ти ноември.
Да, стварно. Немате попаметна работа пред спиење ?Леле, што се изначитав пак од 6 часот насабајле... Алсане, is that you?
Леле, што се изначитав пак од 6 часот насабајле... Алсане, is that you?
Уште за книги ќе зборувале Со ваков пазарџиски речник, уште за книги се.Да, стварно. Немате попаметна работа пред спиење ?
ако почнеме за книги ни 5-ца нема да останат на форумов...
Аха значи книги = серии од Т земја. Сега сѐ доби смисла.
Патем, трудна е невестата?ај достате, на свадба јас за другарките Сител и Канал 5 ли да пишувам.
Многу веројатноПатем, трудна е невестата?
Нема шанси. Блокиран е и тој.Кога сме кај него, прееска беше онлајн профилот Кристобал.
Тие па... зеле на сајт да пишуваат дека не била некоја си Дениз таа туку Дениз со друга буква во презиме.Ги нема сестрите Јована и Ивана да го исправат овој тежок грев
Нема шанси. Блокиран е и тој.
А зошто младоженецот би ја спасувал Бјути? Или тој е во тајна врска со Бјути?Сега еден пресврт.
Аслан влегува среде свадба со пиштол и испукува куршум кон Дани, ама пред неа се џитка младоженецот и настрадува. Сите разбегани, а Аслан ја киднапира Бјути и после сите нас, и не затвора во колиба среде шума. To be continued...
Еее. Тоа се дознава понатаму.А зошто младоженецот би ја спасувал Бјути? Или тој е во тајна врска со Бјути?