Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113
Ма кој бре те прима таму ?
Они нивни убиваат по улици, а не па Аслан од Северна Македонија ќе го примеле.

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Истанбул е преубав. Мене ми остави преубав впечаток. Преубава архиктетура, претопли луѓе и неверојатно добра храна. Препорака од мене, кој не бил да отиде :)

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Данииии кај си сега да реагираш на овој оф топик?

Ivance

Активен Член
128
159
43
Е ако де. Гледајте однапред, никој не ви брани. Ако можете, и сценаријата однапред побарајте им ги за да знаете што ќе се случи, и пред да се снимаат сериите.
Мислиш дека не ги знаеме? :)

JovanaFM

Активен Член
134
97
28
Е ако де. Гледајте однапред, никој не ви брани. Ако можете, и сценаријата однапред побарајте им ги за да знаете што ќе се случи, и пред да се снимаат сериите.
И мене не ме интересира што сте правеле во неработен ден па читав...бољи крај на серија да прочитам...ич не ме занима кој што си прави по дома па не ви викам да го ставите тоа у спојлер зш не му е тука местото :)

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113
Мислиш дека не ги знаеме? :)
Со оглед на жестокоста, верувам дека ги знаете!
И мене не ме интересира што сте правеле во неработен ден па читав...бољи крај на серија да прочитам...ич не ме занима кој што си прави по дома па не ви викам да го ставите тоа у спојлер зш не му е тука местото :)
Тие работи се префрлени во Оф Топик, а споилери се за друго нешто.

JovanaFM

Активен Член
134
97
28

Без разлика...и мене тоа не ме интересира...да си го ставите во спојлер ако не се во дел што не е за серија...и ова е за серија, па ја морам спојлер...кога нешто гледам сум во тоа внесена како јас навистина да го правам тоа...а ако гледањето ми е губење време само, а не зашто сакам да го правам тоа, тогаш ќе гледам реклами :)

Ivance

Активен Член
128
159
43

Ти пишав и погоре за тоа фан на Јагиз, Хазан и останатите...Можеби не пишуваме сценарија за Ay Yapim, ама немој да мислиш дека не сме поврзани на некој друг начин. Е сега ако ти сакаш слободно тумачи кој е тој начин или начини. :)

Beauty

Администратор
49,886
61,905
113
Без разлика...и мене тоа не ме интересира...да си го ставите во спојлер ако не се во дел што не е за серија...и ова е за серија, па ја морам спојлер...кога нешто гледам сум во тоа внесена како јас навистина да го правам тоа...а ако гледањето ми е губење време само, а не зашто сакам да го правам тоа, тогаш ќе гледам реклами :)
Чекај малку... вие ги диктирате правилата на форумов или постои Администрација за тоа? Да не сте ги помешале работите?
Ти пишав и погоре за тоа фан на Јагиз, Хазан и останатите...Можеби не пишуваме сценарија за Ay Yapim, ама немој да мислиш дека не сме поврзани на некој друг начин. Е сега ако ти сакаш слободно тумачи кој е тој начин или начини. :)
Не планирам искрено. Со среќа, што и да правите.

Ivance

Активен Член
128
159
43
https://www.tvpaket.com.mk/foto-prekrasna-nevesta-se-omazi-hazan-od-kerkite-na-fazilet/

Не знам кој го напишал ова ама не му се точни информациите ( а веќе кога води таква страна треба да има релевантни податоци), што го има и искоментирано.
не е Дениз Бајсаз, туку Дениз Бајсал
не е Барис Уртчу, туку Бариш Јуртчу
и Чешме не е во Истанбул, туку потпаѓа под Измир.