Јас имам и турска крв затоа истанбул турција е мојаМа кој бре те прима таму ?
Они нивни убиваат по улици, а не па Аслан од Северна Македонија ќе го примеле.
Да, да... со тебе, Султана и Бериван, земјата ќе процвета.Јас имам и турска крв затоа истанбул турција е моја
Шала на страна со Султана и бериван ама јас навистина си одам.Да, да... со тебе, Султана и Бериван, земјата ќе процвета.
ДаОд Турција ќе го основаш форумот и сајтот?
Утре сабајле префрлам мислења.Данииии кај си сега да реагираш на овој оф топик?
Ти да не си и асистент случајно на Дани па кажуваш кога да реагира за оф топикДанииии кај си сега да реагираш на овој оф топик?
Ќе видиме каде со друштво ќе славамА со кој ќе славиш НГ и каде ?
Мислиш дека не ги знаеме?Е ако де. Гледајте однапред, никој не ви брани. Ако можете, и сценаријата однапред побарајте им ги за да знаете што ќе се случи, и пред да се снимаат сериите.
И мене не ме интересира што сте правеле во неработен ден па читав...бољи крај на серија да прочитам...ич не ме занима кој што си прави по дома па не ви викам да го ставите тоа у спојлер зш не му е тука местотоЕ ако де. Гледајте однапред, никој не ви брани. Ако можете, и сценаријата однапред побарајте им ги за да знаете што ќе се случи, и пред да се снимаат сериите.
Со оглед на жестокоста, верувам дека ги знаете!Мислиш дека не ги знаеме?
Тие работи се префрлени во Оф Топик, а споилери се за друго нешто.И мене не ме интересира што сте правеле во неработен ден па читав...бољи крај на серија да прочитам...ич не ме занима кој што си прави по дома па не ви викам да го ставите тоа у спојлер зш не му е тука местото
Без разлика...и мене тоа не ме интересира...да си го ставите во спојлер ако не се во дел што не е за серија...и ова е за серија, па ја морам спојлер...кога нешто гледам сум во тоа внесена како јас навистина да го правам тоа...а ако гледањето ми е губење време само, а не зашто сакам да го правам тоа, тогаш ќе гледам рекламиСо оглед на жестокоста, верувам дека ги знаете!
Тие работи се префрлени во Оф Топик, а споилери се за друго нешто.
Ти пишав и погоре за тоа фан на Јагиз, Хазан и останатите...Можеби не пишуваме сценарија за Ay Yapim, ама немој да мислиш дека не сме поврзани на некој друг начин. Е сега ако ти сакаш слободно тумачи кој е тој начин или начини.Со оглед на жестокоста, верувам дека ги знаете!
Тие работи се префрлени во Оф Топик, а споилери се за друго нешто.
Чекај малку... вие ги диктирате правилата на форумов или постои Администрација за тоа? Да не сте ги помешале работите?Без разлика...и мене тоа не ме интересира...да си го ставите во спојлер ако не се во дел што не е за серија...и ова е за серија, па ја морам спојлер...кога нешто гледам сум во тоа внесена како јас навистина да го правам тоа...а ако гледањето ми е губење време само, а не зашто сакам да го правам тоа, тогаш ќе гледам реклами
Не планирам искрено. Со среќа, што и да правите.Ти пишав и погоре за тоа фан на Јагиз, Хазан и останатите...Можеби не пишуваме сценарија за Ay Yapim, ама немој да мислиш дека не сме поврзани на некој друг начин. Е сега ако ти сакаш слободно тумачи кој е тој начин или начини.