Max TV

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
36,777
48,791
113
Али од тоа што имам гледано по нешто N1 ми се врв од страшно. Здосадија веќе цела година со тоа нивната кампања против Вучиќ, здосадија со тоа протестите на студентите. Не сум за Вучиќ ама стварно е досадно да слушаш едно исто.
Хахахахаххахахахахахахаххахахах

Ти стварно од ништо не се разбираш и живееш во некој измислен универзум

Гледај Информер ако тие ти пречат, таму вистина ја прикажуваат и Вучиќ ти го фалат по цел ден, може тоа ќе ти го крене допаминот

• Ми се допаѓа
Реакции: ILE

M@RKO

Добро-Познат Член
20,174
7,306
113
Хахахахаххахахахахахахаххахахах

Ти стварно од ништо не се разбираш и живееш во некој измислен универзум

Гледај Информер ако тие ти пречат, таму вистина ја прикажуваат и Вучиќ ти го фалат по цел ден, може тоа ќе ти го крене допаминот
Немам намера да гледам Информер. Преку глава ми е и од едни и од други не само во Србија туку и во Македонија.

Beauty

Администратор
52,661
66,654
113
На инстаграм излагаат такви кратки вести од Хајп и ја поголем аматеризам од портал/ТВ немам видено.
Прво, секогаш има некоја јазична грешка во пишаното.
Второ, стилот на насловите не е ни сатиричен ни комичен, никаков. Дури е и конфузен и без поента што е мн лошо за било кој медиум.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,174
7,306
113
Eдинствено добро на таа Hype телевизија е што имаат по некој серии српски од Телеком Србија и по некој филмови. Другото не вреди да се гледа.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,174
7,306
113
Тоа може и на Суперстар да се гледа
Може и на оној каналон Aграр да се гледаат затоа што некој од Телеком Србија сериите ги вртат на повеќе канали. Ги утепаа од вртење оние Тајне винове лозе, Јунаци нашег доба, Авионџије и уште некој на тие каналите од Телеком Србија.