Max TV

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
20,174
7,306
113
Телеком ги пуштија тие новите Arena Sport канали.
Аrena Premium 4 и 5 - микс повеќе спортови
Аrena Tenis - тенис 24/7
Adrenalin - мото трки, F1 и такви некој адреналински спортови

Само ги немаме Arena Sport 6, 7, 8, 9, 10. Кој знае која е причината тие што не ги нудат во Македонија.

Да видиме сега А1, Телекабел, Неотел дали ќе ги понудат.

• Божее
Реакции: ILE

dallavera

Добро-Познат Член
3,692
4,362
113
Телеком ги пуштија тие новите Arena Sport канали.
Аrena Premium 4 и 5 - микс повеќе спортови
Аrena Tenis - тенис 24/7
Adrenalin - мото трки, F1 и такви некој адреналински спортови

Само ги немаме Arena Sport 6, 7, 8, 9, 10. Кој знае која е причината тие што не ги нудат во Македонија.

Да видиме сега А1, Телекабел, Неотел дали ќе ги понудат.
Јака ствар, а ги понудиле а не.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,174
7,306
113
Поарно кажи дека за тебе тоа е топ вест
Па не е баш за мене топ вест не пратам фудбал и Формула 1, еинствено гледам тенис по некогаш. Ете тој тенис каналот ќе го гледам.

Спортските канали се тражени од луѓе што доста гледаат спорт па и од такви се дига бројката на корисници.

Верувам ќе има и доста други канали во блиска иднина што нема да се спортски.

Blagojche

Добро-Познат Член
4,393
874
113
Дали некој знае колку чини да дојдат од Телеком и ме поврзат на оптички интернет, ако веќе нема некој што е приклучен на оптика во мојот реон каде што живеам?

Some Special

Добро-Познат Член
16,090
23,079
113
Ако во твојот реон Телеком немаат оптичка мрежа, нема како да те приклучат. Или веќе имаат пуштено кабли?

M@RKO

Добро-Познат Член
20,174
7,306
113
Да треба да има оптичка мрежа на улицата. Ако живееш во зграда а има оптичка мрежа мислам треба и станарите да се согласни за да се потпише со операторот да се спроведе и инсталација кабел за оптика во зградата. Ако веќе има спроведено значи има ставено на секој спрат канали и кутии

Кај мене во зграда има од А1 а сега пред неколку недели пуштија и инсталација кабел и од Телеком. На тој од А1 на кутиите на спратовите има залепено дека е од А1.

Треба и јас да сменам во оптика. Ми истекува и договорот, само да видам каде има добра понуда . Јас сум искрено за Телеком ама сепак живеам со мојте сеуште а не би сакал сам да одлучувам па да не им се допадне на мојте нешто.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,174
7,306
113
Изгледа Телеком замена за Al Jazeera Balkans се одлучиле да биде Newsnax Balkans.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,174
7,306
113
Овие планираат да ги пуштат српските Hype и Hype 2 канали.

Покрај Pink уште ова фали.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,174
7,306
113
Е ако де, тие никој не ги гледа кај нас, Пинк веќе не се гледа уопште, а не па Хајп.
Не знам дали Pink воопшто не се гледа кај нас. Да не се гледало веројатно не би постоеле веќе како пакет канали на доплата.

• Божее
Реакции: ILE

Beauty

Администратор
52,661
66,656
113
Десетици се погледани последниве години. Пинк е потрошена роба во МК, не се прати како во 2000ти, а не па некоја импровизација Хајп.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,174
7,306
113
Десетици се погледани последниве години. Пинк е потрошена роба во МК, не се прати како во 2000ти, а не па некоја импровизација Хајп.
Абе не е Pink тоа што беше некогаш и не толку гледана во Мк но штом е присутна во понуда сигурно има луѓе што земаат пакет.

Порано барем јас мислам највеќе се гледаше Pink поради Гранд и српска естрада најчесто.

Мие дома имаме Pink и татко ми по некогаш гледа таму вестите и на утринска ако има некој гостин нешто за политика. Другото не е толку битно премногу. Плус пола канали вртат плејлиста репризи архива емисии.

Steff

Добро-Познат Член
36,779
48,792
113
Мие дома имаме Pink и татко ми по некогаш гледа таму вестите и на утринска ако има некој гостин нешто за политика.
Секоја чест за идејата

Пострашно нешто немало од тоа нивните информативни програми

M@RKO

Добро-Познат Член
20,174
7,306
113
Секоја чест за идејата

Пострашно нешто немало од тоа нивните информативни програми
Јас толку и не гледам информативни српски емисии.

Али од тоа што имам гледано по нешто N1 ми се врв од страшно. Здосадија веќе цела година со тоа нивната кампања против Вучиќ, здосадија со тоа протестите на студентите. Не сум за Вучиќ ама стварно е досадно да слушаш едно исто.