Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Скопјани се возевте во новите автобуси?
Какви ви се впечатоците?

Јас не сум од Скопје и незнам какви се.Ама што гледав на слики опнале на автобусот донатор:Влада на Р. Македонија.
И шо сеа?
И незнам зошто Владата обнува толку внимание на Скопје.Знам главен град е, ама не е добро и другите градови да пропаѓаат.Па и Скопје си има градоначалник и свој буџет.Да беше донатор некоја друга земја, ај разбирам да напишеа ама вака.

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Phillip напиша:
Скопјани се возевте во новите автобуси?
Какви ви се впечатоците?

Јас не сум од Скопје и незнам какви се.Ама што гледав на слики опнале на автобусот донатор:Влада на Р. Македонија.
И шо сеа?
И незнам зошто Владата обнува толку внимание на Скопје.Знам главен град е, ама не е добро и другите градови да пропаѓаат.Па и Скопје си има градоначалник и свој буџет.Да беше донатор некоја друга земја, ај разбирам да напишеа ама вака.
Првово автобусите многу е тесно, и тоа не ми се допаѓа. Како второ и јас си помислив зашто нема нови автобуси и во други градови. Можеби затоа што градовите се мали и нема потреба од автобуси, на пример Гостивар е толку мал што пешки можеш цел да го прошеташ за еден ден. И мислам дека подобри се тие од MAN на ЈСП.

Mulholland

Нов Член
382
0
0
^ Се сложувам.
Без разлика колку е мал градот, ако ми требаат 15 минути за да стигнам од едниот крај до другиот, со автобус ќе стигнам за 5 мин. 10 минути за некого можеби се безначајни, но за други не се.
А и поприлично сум сигурен дека ако воведат автобуси и во малите градови, сите ќе ги користат нив без разлика колку е кратка дестинацијата :))))

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Во Прилеп има неколку градски автобуси кој од кој постар ама се најдуваат. Ја си користам за на факултет. Инаку ми требаат 40 минути ако одам со автобус за 10 сум таму

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
22a напиша:
Првово автобусите многу е тесно, и тоа не ми се допаѓа. Како второ и јас си помислив зашто нема нови автобуси и во други градови. Можеби затоа што градовите се мали и нема потреба од автобуси, на пример Гостивар е толку мал што пешки можеш цел да го прошеташ за еден ден. И мислам дека подобри се тие од MAN на ЈСП.
Jaс не зборував само за автобуси.Зборував општо.

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Sota си најде нови жртви сега Кајгана ги труе :haha::haha::haha: Леле човеков е закон и там истиот филм си го тера само он си постира линкови ( као на некој му е гајле)

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Пенелопе Круз, Квин Латифа и Оливија Вајлд за потребите на O - magazine, People и други списанија сликани како карактерите од Дизни

Одлични се сликите. Би можеле во овие улоги некогаш да се најдат

Еве и некои други http://www.thoushaltnotcovet.com/want/tag/annie-leibovitz/

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Денеска конечно и во Прилеп добивме Космо Тинекс. Читав по интернет многу позитивни коментари за продавниците општо.Не стасав да одам на отворањето ама ако работи во недела ќе видам што има ако не понеделник останува за тоа. Го гледав каталогот и има одлични парфеми ама цените се високи. Сега оригинал е оригинал тоа не го порекнувам ама овде многу не можат да си го дозволат тоа или не сакаат да си го дозволат.

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Членови, денеска е прочка, Ве молам за да ми ги простите долговите, како што Ви ги простив на Вас. Нека ни е за многу години празникот Прочка !!!