Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Ке ги гледа некој Гремите вечерва?
Јас планирам да станувам во 02:00, ако не тогаш утре ќе ги гледам.:haha:

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Јас вечерва ќе ја гледам снимката, вчера неможев да останам до два.:haha:

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
22a напиша:
Страницата на БитПазар е хакната од некој ПАТРИОТ !!! Секоја му чест !!!
Видете: http://www.bitpazar.com.mk
:off:
Ако Македонец му прави лошо на друг Македонец (во случај хакнување на сајт), за да промовира патриотизам, тој е навистина патриот?

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Се сложувам, ако на тој начин се искажува патриотизмот ојдовме по ѓаволите. А впрочем постои ли денес патриотизам???

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Искрено јас лично се сметам за голем патриот, иако имам 15 години.
Да ја видиме мојата соба, ќе приметите дека 80% од предметит се патриотски. Истото е и со фејбукот. А да на школо инако учам со „талибанци“ си зборам што сакам против нив. Во ова време мора да ја одбраниме татковинава.

Losteech

Администратор
663
0
0
22a напиша:
Да ја видиме мојата соба, ќе приметите дека 80% од предметит се патриотски. Истото е и со фејбукот. А да на школо инако учам со „талибанци“ си зборам што сакам против нив. Во ова време мора да ја одбраниме татковинава.
Hic Rhodus hic salta. :smizla:

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
22a напиша:
Татковината се брани со дела, а не со мавање по гради.

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Патриотизмот и национализмот често се мешаат на Балканот, посебно е застапен оној фанатичен (помалку налудничав) патриотизам. Сите сме само граѓани на светот

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
expert напиша:
За мене збориш?

ЕДИТ:
Сега ми текна.Ако мислеше дeка сум тој кога го виде аватарот, грешка си.Го зедов од Kајгана од еден члeн мислам дека беше тој што ти го кажа, citro love.:)

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Некои велат дека ова е новата ѕвезда која допрва ќе ја дигнат како што го направија Џастин Бибер тоа што е денес. За разлика од него, девојчево има навистина моќен глас. :se poklonuva::

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Да не знае некој од каде можам да ја симнам целата верзија од City Bus Simulator играта ? Ако некој знае нека даде линк.
Цел ден барам и никако да ајдам се демо.

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Скопје Гори - карти 900 денари. Мислам дека ќе вреди да се оди на овогодинешното издание