Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
21,708
8,367
113
Јас бев баниран пред повеќе години ама не се сеќавам зошто, можеби за нешто не толку битно.

Крис уште го одржува форумов и порталот? Знам дека све ова е негово. Него одамна го немам видено ни на Фејсбук ни Инстаграм. Можеби дека не го пратам многу.

Ilya Rozanov

Добро-Познат Член
297
421
63
јас од она што истражив по социјални мрежи
боби си има своја ит/софтверска фирма, добро е ситуиран, женет, со детенце
крис работи во мртв1
лукас живее негде во италија/шпанија, не можам да дефинирам
миси или пош, како и да се викаше девојката е мажена во канада
игор објавува некои поезии

види, види...

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
6,612
10,560
113
Значи, на секој што членувал на форумот му тргнало во животот. :406389:

Ги чекам моите 5 минути тогаш. :ehh:

Steff

Добро-Познат Член
41,351
53,492
113
Значи, на секој што членувал на форумот му тргнало во животот. :406389:

Ги чекам моите 5 минути тогаш. :ehh:
Па не знам, не ми е ова идеално

Освен ако овие мажачки женечки не се у во ептен богата фамилија

Delux

Добро-Познат Член
853
1,142
93
Значи ние сме дно од народ. Насекаде прост народ, причина повеќе да сакаш да си одиш од државата.

Кога купувам карта за концерт во Јане Сандански или Борис Трајковски, ако не идам во првите (а сепак си одам на време пред да започне концертот), во 2 од 3 пати, некој седеше на моето место кое си е уредно платено.

Пред некој месец, бев со моите на патување, и дека постари луѓе, им купив карти со седишта да седат заедно во авион. И многу се чекаше на бординг, и за да не стоиме во првите, велам ајде да чекаме гужвата да помине и да одиме со последните патници кои се качуваат. Кога влеговме, од 4 карти, на 3 ни беа зафатени седиштата.

Вчера одам на кино. Уредно купена карта онлајн, со седиште по мој избор. Влегувам 10 мин пред проекција, седиштето зафатено, и ми вели "па седи дека и да било".

Во сите три ситуации, јас си го земав тоа што сум си го платил. Културно си покажувам билет, се додека не ми го отстапат местото.

Па како може сите да се до толку не ми е јасно, во секоја сфера од секојдневието.

Beauty

Администратор
55,442
71,083
113
Може, зашто така се научени, само треба местото да им се покаже и ќе знаат за друг пат.
Ја културно не покажувам билет, само велам Јас сум тука. Ако сакаат да се докажуваме , ок, ама досега си стамувале секогаш. Само Јас сум тука, ни извинете ни вака ни онака

Steff

Добро-Познат Член
41,351
53,492
113
Ова све ми мириса на

антимакедонизмот /s

Во сите три ситуации, јас си го земав тоа што сум си го платил. Културно си покажувам билет, се додека не ми го отстапат местото.
Така и треба, може иден пат нема да им текне на такво нешто за да некој не ги посрами така пред сите, во главно таквите од тоа се плашат, во селото, маалото, кај и да е, да не ги озборуваат