Аман нека дојде више пролет и лето само да пројдат ова вирусиве да се облечам и мајца со кратки ракави, да се излезе на сонце, на балкон да се седи, негде на природа да се отиде а потоа ако може и на море.Ајдееее аманннн
Не го можам сивилово
Аман нека дојде више пролет и лето само да пројдат ова вирусиве да се облечам и мајца со кратки ракави, да се излезе на сонце, на балкон да се седи, негде на природа да се отиде а потоа ако може и на море.Ајдееее аманннн
Не го можам сивилово
Мене не ми е јасно што е со лигавешково зборење?Вакви одсекогаш биле и ќе бидат
Има многу паметни деца, така да јас не се грижам да иднината
Да ама во вакви работи веројатно ќе се најде некој да злоупотреби. Пример да направи некој AI видеа позната личност како има секс скандал или овие Chat што се АI ќе се појави некоја што е направен за злоупотреба нешто.Лелеееее Марко достааа хахаххахаххахаха
Знаеш што е вешт интелигенција а што се сите технолошки стадиуми пред неа ?
Даниела Стил, Есмералда Росалинда и "романи" од тој калибар што секоја трафика ги има хахахахахахахахЛеллееее сто посто се оние во трафика што ги има, краткине глупоштини ако ви текнува![]()
![]()
![]()
Откако се преселија во Австралија или кај и да се нешто слабо доаѓаат во Македонија по емисии. Порано поредовни беа на тие новогодишните емисии на телевизиите.Исто и мене.
Ги имаат спонзорирано хахаххахах
Славела роденден и спонзорирала видеа
Ццццц
Искрено мн сељак е жената