Beauty
Администратор
- 49,886
- 61,905
- 113
Да, ја и ти пијани и преубаво ќе е. Во друг случај е Боже милиНели е преубаво?
Да, ја и ти пијани и преубаво ќе е. Во друг случај е Боже милиНели е преубаво?
Ма за пљескавица гигантеска зборувам, не за сиротињана собрана околу ватра како примитивна заедница.Да, ја и ти пијани и преубаво ќе е. Во друг случај е Боже мили
Ова е чисто месо, златно како сонцеСакам плескавици, ама од оваа толкава желудник ми се превртува. Колку маст на едно место..
22 тргнувам, 31 сум хоумAnonim
Кога рече идеш?
Јас па запнав он кога ќе идел на одмор хаххахаха
Белград. Во Бугарија моја нога не стапнува.Бугарија или Белград?
Ех, неколку дена сум самоПочекај ме, за недела две стижем.
Бугарија или Белград?
БГ може да е и Богданци, еве не знам...Белград. Во Бугарија моја нога не стапнува.
Молам? Тоа е некоја сиротиња, се фолираат дека била под ниво, а всушност немаат пари за тоа.Не ја сакаат они Кнез Михаилова, под ниво им била.
Во кафич, нормално.Кај идеш таму, кај пиеш кафе?
Не ја сакаат они Кнез Михаилова, под ниво им била.
Мислиш ќе ми текне на тоа и од бога заборавено место???БГ може да е и Богданци, еве не знам...
Не, урбани београѓани тоа ми го кажаа, дека им е срам таму да одат на кафе.Молам? Тоа е некоја сиротиња, се фолираат дека била под ниво, а всушност немаат пари за тоа.
Тие ни У од урбаноста немаат. Нека одат во ретардирана Галерија на Вучиќ.Не, урбани београѓани тоа ми го кажаа, дека им е срам таму да одат на кафе.
Белград на води, шопинг мол се вика Галерија.Каде е тоа Галерија? Мислам дека таму и одат, бар ме однесоа во едно место кое за мене е чудно, за нив било урбано и кул, на три спрата, мали масички, што знам.