Jас имам твитер ама еднаш два пати ако имам нешто пишано. Повеќе ми е за да ги следам твитерџииве.Мислам дека единствени Твитерџии од форумот се Далавера и Питер.
Jас имам твитер ама еднаш два пати ако имам нешто пишано. Повеќе ми е за да ги следам твитерџииве.Мислам дека единствени Твитерџии од форумот се Далавера и Питер.
Јас имам отворено пред 10тина години, еднаш мислам дека се логирав, нешто напишав, се излогирав и потоа заборавив и како се викав и која шифра бешеJас имам твитер ама еднаш два пати ако имам нешто пишано. Повеќе ми е за да ги следам твитерџииве.
Јас имам отворено пред 10тина години, еднаш мислам дека се логирав, нешто напишав, се излогирав и потоа заборавив и како се викав и која шифра беше
Затоа пасворди секаде кај што можам ставам слични или исти.Јас имам отворено пред 10тина години, еднаш мислам дека се логирав, нешто напишав, се излогирав и потоа заборавив и како се викав и која шифра беше
Провери у избирачки, ќе средиме, иам колешка од Тетово, ќе завршиме, само знаеш, процентот за провизијата кај мене е висока братКаде живееш?
Да живееш во градот ќе се навикнеш на нив. Во Скопје ги нема ли такви?Тетово е супер ама тие со шамиите се како од среден век дојдени.
Преку мост, да. Но не ги гледам.Да живееш во градот ќе се навикнеш на нив. Во Скопје ги нема ли такви?
Овде во Тетово повеќе се видливи ама живееш во градот и се навикнуваш на нив.Преку мост, да. Но не ги гледам.
Елај си во Чаир, Топанско, Бутел, Сарај, Карпош 4... Дал ги Господ за извоз овие со чаршафитеТетово е супер ама тие со шамиите се како од среден век дојдени.
А зошто да се навива?@Steff вечерва сакам навивање за Македонија до заркнавување.