Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,105
113
Таа вест за авионот Канал 5 ја објавиле во 10 :11 часот денски што значи тогаш немале детални информации а кога немале детални информации ич не требале да се брукаат со слика од патнички авион.

Во 11:27 e oбјавена целосна вест

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,105
113
Има некој од форумов што имал корона?

Кај мене од фамилија го имаа неколкумина но еве сега брат ми и жена му го имаат. Јас сум во домашна изолација со мојте па се молам да не добијам корона.

Ужас ова со короништево. Психички, здравствено, и економски не падна сите во државава и светот.

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Психички и економски мислам дека да, повеќе отколку физички/здравствено. Се' се стопира, ништо не функционира, којзнае колку луѓе не може операции да обават заради ова.

Мислам дека е одвратно и претерано сето ова. Не знам, мислам дека нема поента ова веќе.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113

Кај мене од фамилија го имаа неколкумина но еве сега брат ми и жена му го имаат. Јас сум во домашна изолација со мојте па се молам да не добијам корона.

Ужас ова со короништево. Психички, здравствено, и економски не падна сите во државава и светот.
Брзо заздравување на твоите, а тебе нека те одмине короната. :)

Кај мене дома засега фала Богу нема никој ни заразен ни со симптоми, иако во селото има(ше) неколку случаи.
Внимаваме максимално сите.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Сите ќе го закачите... А и сите ќе умрете, некои порано, некои подоцна. Така директорот т.е. мојата маленкост ви кажува хахаха.

Шега на страна, со помин Маркич, пази се, следи температура и некои симптоми да не покажеш.

Developerv2

Администратор
337
751
93

Друже симни си некои серии и филмчиња и искористи го времето лежерно. Ич не му ја мисли за корона.. здрава исхрана и многу течности ионака си треба.. а корона може и како обичен грип да се заврши..така да нека е со помин на твоите.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,105
113
Друже симни си некои серии и филмчиња и искористи го времето лежерно. Ич не му ја мисли за корона.. здрава исхрана и многу течности ионака си треба.. а корона може и како обичен грип да се заврши..така да нека е со помин на твоите.
Јас сум навикнат дома да седам не ми е некој проблем ова. Ретко излегувам вечерно време. Серии скоро и да не гледам а за филмови не знам колку ќе може да гледам со оглед на тоа што мораше кај мене да дојде оваа недела внука ми и цело време сака да биде со мене.

Докторот кај што биле брат ми рекол дека најблиските од семејството треба да бидат во изолација (многу да не се движат со секого) до четврток или најкасно петок па да се види тогаш дали ќе се појават кај некој симптоми.

Не сум некој што паничи претерано па цело време да сум опседнат со хигиената да користам дезинфекциони сретста. Тоа повеќе го имав на почетокот кога се појави вирусов во државава и почна тој карантин.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,248
113
-киќо ми овде не пушимо
-благо вама
И ден денес знам да си ја пуштам серијава секогаш ме расположува.
Јас баш ја изгледав пред неколку недели повторно, серииште 334545

А која е оваа Романа и што к*р фактор е во Србија?
Пејачка е.

• Ми се допаѓа
Реакции: alek

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Ја откажале свадбата хаха...

Оваа Романа ми е истрошена, јас не знам дали воопшто пее уште? Имаше некоја позната песна, мислам фестивалска, ама не ми текнува.

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Ми текна и на оваа, да.
Ај друга нејзина позната ?