Брзо заздравување на твоите, а тебе нека те одмине короната.Има некој од форумов што имал корона?
Кај мене од фамилија го имаа неколкумина но еве сега брат ми и жена му го имаат. Јас сум во домашна изолација со мојте па се молам да не добијам корона.
Ужас ова со короништево. Психички, здравствено, и економски не падна сите во државава и светот.
Друже симни си некои серии и филмчиња и искористи го времето лежерно. Ич не му ја мисли за корона.. здрава исхрана и многу течности ионака си треба.. а корона може и како обичен грип да се заврши..така да нека е со помин на твоите.Има некој од форумов што имал корона?
Кај мене од фамилија го имаа неколкумина но еве сега брат ми и жена му го имаат. Јас сум во домашна изолација со мојте па се молам да не добијам корона.
Ужас ова со короништево. Психички, здравствено, и економски не падна сите во државава и светот.
Јас сум навикнат дома да седам не ми е некој проблем ова. Ретко излегувам вечерно време. Серии скоро и да не гледам а за филмови не знам колку ќе може да гледам со оглед на тоа што мораше кај мене да дојде оваа недела внука ми и цело време сака да биде со мене.Друже симни си некои серии и филмчиња и искористи го времето лежерно. Ич не му ја мисли за корона.. здрава исхрана и многу течности ионака си треба.. а корона може и како обичен грип да се заврши..така да нека е со помин на твоите.
Кића
Jel ovo Romana stvarno izdaje knjigu?
-киќо ми овде не пушимо
Јас баш ја изгледав пред неколку недели повторно, серииште-киќо ми овде не пушимо
-благо вама
И ден денес знам да си ја пуштам серијава секогаш ме расположува.
Пејачка е.А која е оваа Романа и што к*р фактор е во Србија?
За оваа ли зборуваш?Имаше некоја позната песна, мислам фестивалска, ама не ми текнува.
Ми текна и на оваа, да.
Ај друга нејзина позната ?
Јок. Изгледа нема позната песна оваа