Не е од познативе, градска продавницаДа? Хаха
Од која продавница, од познативе Сетек, Нептун?
И после немаше проблем, така?
Значи до рутерот е, а?
И треба само мрежниот од модем во WAN портот на рутерот да го вклучам кога ќе купам, така?
Колку пари се?
Кај мене правеше проблем долго време и се испробав, ама џабеЈас имам такoв проблем, ама кп ќе го исклучам од струја па пак да го вклучам океј е. Кај тебе не е така?
Јас имам такoв проблем, ама кп ќе го исклучам од струја па пак да го вклучам океј е. Кај тебе не е така?
А да пробате Марија Бонита техника?Кај мене правеше проблем долго време и се испробав, ама џабе
И Господ не може да му помогне
Wtf?А да пробате Марија Бонита техника?
Трескање од земја да проработи
Уште тоа остана, ај нареден патТрескање од земја да проработи
Топ, не е само тука, има и на други места... Све нек се испозарази, нек сибе векот...Во сред пандемија со по 200 заболени во Струмица стотици на журка во ноќен клуб
Забраната за работа на ноќните клубови се уште трае во државата, но и покрај тоа ова во Струмица не важи. Во овој град, во клубот „Аватар“ два дена по ред се одржуваат забави со гужви, турканици и неконтролиран влез на гости. Забавите се со музика во живо, а настапуваат популарни артисти од земјава.sitel.com.mk
Пробано е, не бива, не уклучува, пишува No internet, и толку. Утре ќе земам нов, а овој ќе им го фрлам пред врата на Сетек (мислам од таму ми е.А да пробате Марија Бонита техника?
Де бре па и ти, сега по Струмичани се удриТоп, не е само тука, има и на други места... Све нек се испозарази, нек сибе векот...
Од секогаш сум велел, Струмица требала да се даде на татарите, само зло ни иде од таму...
*ако има струмичани, извинете ахах
За рутер, гледај ТП-Линк во Нептун, само цена не знам колку се стварно. Ама гледај над 1000че ако сакаш да е океј квалитет. Препорака е и со најмалце 2 антени (пренесувам тоа што ми препорачувале и користам).Пробано е, не бива, не уклучува, пишува No internet, и толку. Утре ќе земам нов, а овој ќе им го фрлам пред врата на Сетек (мислам од таму ми е.
Де бре па и ти, сега по Струмичани се удри
Абе сегде е така, само ова со журките испадна интересно за луѓево по социјални мрежи да може да вреѓаат и зборат. Ако не беше тоа, овој народ денес ќе си најдеше друга занимација на која ќе го истури гневот.
Татарите ја добиле Струмица после Првата Балканска Војна во 1913 година, но бидејќи се полакомиле и ја сакале цела Македонија за нивен воен плен - како што ја сакаат и до денешен ден - повторно војувале и во Првата Светска Војна со цел да ја освојат и окупираат цела Македонија, но бидејќи изгубиле, Струмица морале да ја предадат на Србија како воен плен во 1919 година.Топ, не е само тука, има и на други места... Све нек се испозарази, нек сибе векот...
Од секогаш сум велел, Струмица требала да се даде на татарите, само зло ни иде од таму...
*ако има струмичани, извинете ахах
Па да, знам ова, познато ми е и како ја зеле и како ја вратиле... А мило ми е и што се сложуваш за значењето на таа територија од таму... Само од Бога црпнати ни доаѓаат и ни нанесуваат штети...Татарите ја добиле Струмица после Првата Балканска Војна во 1913 година, но бидејќи се полакомиле и ја сакале цела Македонија за нивен воен плен - како што ја сакаат и до денешен ден - повторно војувале и во Првата Светска Војна со цел да ја освојат и окупираат цела Македонија, но бидејќи изгубиле, Струмица морале да ја предадат на Србија како воен плен во 1919 година.
Се согласувам дека ништо немаме добиено ниту како држава, ниту како нација со Струмица и околните дувла во границите на Македонија.
Маале.Па да, знам ова, познато ми е и како ја зеле и како ја вратиле... А мило ми е и што се сложуваш за значењето на таа територија од таму... Само од Бога црпнати ни доаѓаат и ни нанесуваат штети...
Не ги спушта песните но со плаќање имаш можност да ја симне песната и така преку апликацијата се слуша и без интернет.Си спуштив Спотифај. Ѕверотина од програма! Само ме интересира дали зафаќа дополнителен простор од меморијата, да не ги спушта песните во позадина или не?
Не да се фалам, ама кога палев и гасев на твитер ехееее...
Е што де, да не лажам шефице? Жива вистина е во твитот... Штом не цркаме од арома (терапијата), тогаш ни еден Ковид19 нема да не' уништи како македонски народ...Леле ќе умрам со напишаново