Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,883
61,901
113
Да? Хаха
Од која продавница, од познативе Сетек, Нептун?

И после немаше проблем, така?

Значи до рутерот е, а?

И треба само мрежниот од модем во WAN портот на рутерот да го вклучам кога ќе купам, така?

Колку пари се?

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Да? Хаха
Од која продавница, од познативе Сетек, Нептун?

И после немаше проблем, така?

Значи до рутерот е, а?

И треба само мрежниот од модем во WAN портот на рутерот да го вклучам кога ќе купам, така?

Колку пари се?
Не е од познативе, градска продавница

Немам проблем сега

До рутерот е дефинитивно

Така треба да вклучиш

Купив "Тенда" рутер со 3 антени (или како и да се викаат), 1850 денари
Со две антени е 1500

Beauty

Администратор
49,883
61,901
113
Па тоа нели е скапичко?
Гледам во Сетек има по 800 денари.

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Јас имам такoв проблем, ама кп ќе го исклучам од струја па пак да го вклучам океј е. Кај тебе не е така?

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Јас имам такoв проблем, ама кп ќе го исклучам од струја па пак да го вклучам океј е. Кај тебе не е така?
Кај мене правеше проблем долго време и се испробав, ама џабе
И Господ не може да му помогне

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Кај мене правеше проблем долго време и се испробав, ама џабе
И Господ не може да му помогне
А да пробате Марија Бонита техника? :neznam:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Топ, не е само тука, има и на други места... Све нек се испозарази, нек сибе векот...
Од секогаш сум велел, Струмица требала да се даде на татарите, само зло ни иде од таму... :haha:

*ако има струмичани, извинете ахах

Beauty

Администратор
49,883
61,901
113
А да пробате Марија Бонита техника? :neznam:
Пробано е, не бива, не уклучува, пишува No internet, и толку. Утре ќе земам нов, а овој ќе им го фрлам пред врата на Сетек (мислам од таму ми е.
Топ, не е само тука, има и на други места... Све нек се испозарази, нек сибе векот...
Од секогаш сум велел, Струмица требала да се даде на татарите, само зло ни иде од таму... :haha:

Де бре па и ти, сега по Струмичани се удри :haha:

Абе сегде е така, само ова со журките испадна интересно за луѓево по социјални мрежи да може да вреѓаат и зборат. Ако не беше тоа, овој народ денес ќе си најдеше друга занимација на која ќе го истури гневот.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Пробано е, не бива, не уклучува, пишува No internet, и толку. Утре ќе земам нов, а овој ќе им го фрлам пред врата на Сетек (мислам од таму ми е.

Де бре па и ти, сега по Струмичани се удри :haha:

Абе сегде е така, само ова со журките испадна интересно за луѓево по социјални мрежи да може да вреѓаат и зборат. Ако не беше тоа, овој народ денес ќе си најдеше друга занимација на која ќе го истури гневот.
За рутер, гледај ТП-Линк во Нептун, само цена не знам колку се стварно. Ама гледај над 1000че ако сакаш да е океј квалитет. Препорака е и со најмалце 2 антени (пренесувам тоа што ми препорачувале и користам).

А за струмичани, од време на Трајковски, до денес, све од таму проблеми ни идат хахаха... :haha:

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83

Татарите ја добиле Струмица после Првата Балканска Војна во 1913 година, но бидејќи се полакомиле и ја сакале цела Македонија за нивен воен плен - како што ја сакаат и до денешен ден - повторно војувале и во Првата Светска Војна со цел да ја освојат и окупираат цела Македонија, но бидејќи изгубиле, Струмица морале да ја предадат на Србија како воен плен во 1919 година.

Се согласувам дека ништо немаме добиено ниту како држава, ниту како нација со Струмица и околните дувла во границите на Македонија.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Татарите ја добиле Струмица после Првата Балканска Војна во 1913 година, но бидејќи се полакомиле и ја сакале цела Македонија за нивен воен плен - како што ја сакаат и до денешен ден - повторно војувале и во Првата Светска Војна со цел да ја освојат и окупираат цела Македонија, но бидејќи изгубиле, Струмица морале да ја предадат на Србија како воен плен во 1919 година.

Се согласувам дека ништо немаме добиено ниту како држава, ниту како нација со Струмица и околните дувла во границите на Македонија.
Па да, знам ова, познато ми е и како ја зеле и како ја вратиле... А мило ми е и што се сложуваш за значењето на таа територија од таму... Само од Бога црпнати ни доаѓаат и ни нанесуваат штети...

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Па да, знам ова, познато ми е и како ја зеле и како ја вратиле... А мило ми е и што се сложуваш за значењето на таа територија од таму... Само од Бога црпнати ни доаѓаат и ни нанесуваат штети...
Маале. :haha:

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Си спуштив Спотифај. Ѕверотина од програма! Само ме интересира дали зафаќа дополнителен простор од меморијата, да не ги спушта песните во позадина или не?

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Си спуштив Спотифај. Ѕверотина од програма! Само ме интересира дали зафаќа дополнителен простор од меморијата, да не ги спушта песните во позадина или не?
Не ги спушта песните но со плаќање имаш можност да ја симне песната и така преку апликацијата се слуша и без интернет.
Сега е гратис еден месец и по тој месец на мобилниот не може да се слушаат цели албуми треба да се плати.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
@JeftoMKD, а не кажуваш дека си станал познат, а? :406389:

Не да се фалам, ама кога палев и гасев на твитер ехееее... :rolleye:
Ова е ништо во споредба со тоа хахаха... Камај, еклер, ова-она, вамо-тамо, секаде ме имаше пред 1-2 години, после почнав само политика да терам, место зафркнации и романтики и ме снема... Но твитнав еднашка и ја вратив целата моја твитер влијателност и слава хахахах... :406389::ehh:

Леле ќе умрам со напишаново :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje:
Е што де, да не лажам шефице? Жива вистина е во твитот... Штом не цркаме од арома (терапијата), тогаш ни еден Ковид19 нема да не' уништи како македонски народ... :haha: