Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,894
61,917
113
Нека си го пријави фино лепо, само не знам дали може кривична-прекршочна за ФБ глупости ?

Стока стара, останал вдовец, па сега ќе замара, идиот.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
ЗК.мк се луди, сум имал чест да бидам дел од нив кратко... Но морам да признаам, појше од пола со кои бев јас, се заменети со нови, но изгледа типот за твитовите им остана ахаха.

ps: се враќам од кај дедо Петре, неуспешни преговори за да ме земе горе :ehh:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Каков дедо Петре? :smeenje:
Свети Петар, на преговори дал да ме зима у рај или да ме праќа во пекол, евентуално назад во Поранешната Југословенска Централно Балканска Република Северна Маќедоња аххаха.
Многу лошо здравствено бев погоден, мајке ми... Од нигде никаде, вртоглавици, повраќање, притисок 90 со 50... Хаос... Среќа па од дома работа, ама лошо па сам... Коа дојде брат ми, вика блед си ко ѕид ептен... Едвај се вратив од мртвите...

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Свети Петар, на преговори дал да ме зима у рај или да ме праќа во пекол, евентуално назад во Поранешната Југословенска Централно Балканска Република Северна Маќедоња аххаха.
Немој ни да си помислил да идеш кај него сега кога станува најинтересно. :nikako::406389:

Плус, треба коалиција да праиме. :406389:

Steff

Добро-Познат Член
33,697
45,248
113
Каков дедо Петре? :smeenje:
Абе па Свети Петар, што одлучува кому дојде ''црн петак'' (кој напиша Блек фрајдеј е во ноември одма бан) и кого ќе го зема горе, во рај :406389:

Имењак, жив и здрав да си и да не поминуваш веќе кроз тоа.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Немој ни да си помислил да идеш кај него сега кога станува најинтересно. :nikako::406389:

Плус, треба коалиција да праиме. :406389:
А бе и јас не сакам да идам, ама тоа е, кога ме викаат, шо да правам... Вика брат ти премногу знаеш работи, да те зеам горе, викам фала Перо, немој, остај доле уште да нервирам луѓе аххаха.

Абе па Свети Петар, што одлучува кому дојде ''црн петак'' (кој напиша Блек фрајдеј е во ноември одма бан) и кого ќе го зема горе, во рај :406389:

Имењак, жив и здрав да си и да не поминуваш веќе кроз тоа.
Фала имењак, пројде, еден ден беше фрката, вториот ден беше онака реизично, но еве денеска сум фул, само ќе се прошетам низ лекари, да видиме што било спојот у системов хаха.

Нити го знам тој ваш црн Свети Петар, нити сакам да го запознаам :hehe:
Сите ќе умрете, некои порано, некои подоцна. Така ми рече директорот хахахаха. Ок, океј, не мора да го запознаш, рано ти е сестре...

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
А бе и јас не сакам да идам, ама тоа е, кога ме викаат, шо да правам... Вика брат ти премногу знаеш работи, да те зеам горе, викам фала Перо, немој, остај доле уште да нервирам луѓе аххаха.
Требало да му кажеш „Од толку работа не знам ни како се викам“ и нема да те вика веќе. :406389: :406389: