Тагирајте се, јас сум благодарам за довербатаОва морате да го видите.
Што е ова, жити сѐ?
Од некоја серија, во групата на Јана начекавШто е ова, жити сѐ?
ЗК.мк се луди, сум имал чест да бидам дел од нив кратко... Но морам да признаам, појше од пола со кои бев јас, се заменети со нови, но изгледа типот за твитовите им остана ахаха.Лиде Лиде
Свети Петар, на преговори дал да ме зима у рај или да ме праќа во пекол, евентуално назад во Поранешната Југословенска Централно Балканска Република Северна Маќедоња аххаха.Каков дедо Петре?
Немој ни да си помислил да идеш кај него сега кога станува најинтересно.Свети Петар, на преговори дал да ме зима у рај или да ме праќа во пекол, евентуално назад во Поранешната Југословенска Централно Балканска Република Северна Маќедоња аххаха.
Абе па Свети Петар, што одлучува кому дојде ''црн петак'' (кој напиша Блек фрајдеј е во ноември одма бан) и кого ќе го зема горе, во рајКаков дедо Петре?
А бе и јас не сакам да идам, ама тоа е, кога ме викаат, шо да правам... Вика брат ти премногу знаеш работи, да те зеам горе, викам фала Перо, немој, остај доле уште да нервирам луѓе аххаха.Немој ни да си помислил да идеш кај него сега кога станува најинтересно.
Плус, треба коалиција да праиме.
Фала имењак, пројде, еден ден беше фрката, вториот ден беше онака реизично, но еве денеска сум фул, само ќе се прошетам низ лекари, да видиме што било спојот у системов хаха.Абе па Свети Петар, што одлучува кому дојде ''црн петак'' (кој напиша Блек фрајдеј е во ноември одма бан) и кого ќе го зема горе, во рај
Имењак, жив и здрав да си и да не поминуваш веќе кроз тоа.
Сите ќе умрете, некои порано, некои подоцна. Така ми рече директорот хахахаха. Ок, океј, не мора да го запознаш, рано ти е сестре...Нити го знам тој ваш црн Свети Петар, нити сакам да го запознаам
Требало да му кажеш „Од толку работа не знам ни како се викам“ и нема да те вика веќе.А бе и јас не сакам да идам, ама тоа е, кога ме викаат, шо да правам... Вика брат ти премногу знаеш работи, да те зеам горе, викам фала Перо, немој, остај доле уште да нервирам луѓе аххаха.