Сум плачел како мало дете кога победи@Steff Ајде нека му е честит златен медал на Летни Олимписки Игри 2024 на шНоле, оправдано и заслужено.
Да му се фатат сите останати кои урлаат против него и го плукаат од трибините.
Сум плачел како мало дете кога победи@Steff Ајде нека му е честит златен медал на Летни Олимписки Игри 2024 на шНоле, оправдано и заслужено.
Да му се фатат сите останати кои урлаат против него и го плукаат од трибините.
Зависи каде и си бил и дали воопшто си постоел/бил во план пред 21 (ДВАЕСЕТ И ЕДНА) година.И лудачава ли е некоја измислена пејачка?
И мене ми е глупо но можеби корисно е за профили на музичари тоа.Да има
Ама детски ми е тоа ептен
Песни ќе ставам сеа , глупости
Уште фалеше да се разглаба за Миа Костова и нејзиното испотено детеАуу гори на Твитер (Х) за коментарот на Миа Костова за тоа како детето нејзино било испотено зошто нема клими во училниците во школо, било многу топло.
А што разглабаат?Ауу гори на Твитер (Х) за коментарот на Миа Костова за тоа како детето нејзино било испотено зошто нема клими во училниците во школо, било многу топло.
Образованието е хаос колку што сум информиран сега, не дека беше нешто и јас кога учев, сега нема многу и деца во класовите но не климите се голем проблем што ги нема по школиве.А што разглабаат?
Девојката убаво си пиша дека нема клими и дека не сака детето и да и учи во такви услови, и што е тука страшно и за хејтање? Секој може да си пише што сака.
Да ќе ја преземе работата во свои раце ќе го однесе детето на плажа а во октомври ќе го пушти во школо. Тоа е преземање работа во свои раце?Или ќе има нормални услови или она ќе си ја превземе работата во свои раце, многу убаво си кажа.