Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Да, читам.
Душиче.

Чудно, не знам, нема многу вести и детали, затоа е чудно.

Steff

Добро-Познат Член
33,677
45,224
113
Чудно, не знам, нема многу вести и детали, затоа е чудно.
Нема што тука веќе да се каже, бебето е исчезнато, нема никаков траг.

Секако, за жал има лешинарски статии од типот еве сме пред куќата на малата Данка, видете што се случува и слични гнасотилоци.

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Да, налетав на доста такви од типот Овој детал само таа го знаеше, Ќе се изненадите што се случува пред куќата и сл.
Глупости.

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Нема поубаво нешто од мало детенце, греотиче, и пет минути да се раздвоени од мајка и татко, за нив е хорор, а не па два дена

Steff

Добро-Познат Член
33,677
45,224
113
Со возбуда станувала :off::off::off::off::off::off::off::off:

Ај секое утро во 6 да стануваш па ќе видиш што е возбуда

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Хахахаххахахахсг

Ма будали. Овие умислени со сопствени бизниси, стартапи, мотивации се тешки ретарди. Светот почнува од нив и нивната интернет е трговија, стартапи и тресење празна слама

Steff

Добро-Познат Член
33,677
45,224
113
Хахахаххахахахсг

Ма будали. Овие умислени со сопствени бизниси, стартапи, мотивации се тешки ретарди. Светот почнува од нив и нивната интернет е трговија, стартапи и тресење празна слама
Ич не ги можам тие фејкишта

TVman

Добро-Познат Член
16,691
13,066
113
Јас не знам колку може да се живее од блогерство кај нас, сепак не се фиксни примања секој месец..

А рај им е животот

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
И јас. Преумислени, не ја сфаќам ни идејата на тоа што го прават и зошто го прават тоа, па презентации, говори, семинари, лупетање …

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Јас не знам колку може да се живее од блогерство кај нас, сепак не се фиксни примања секој месец..

А рај им е животот
Не, не е само тоа. Оваа што збори била некоја појма немам уствари што хахаха, не знам што е тоа, некакви стартап бизниси и будалаштини.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Добро бре зошто им ги полнат со непотребни информации главите на децава? Ги маскирале вчера во пасоши и со пасоши :religiozen:

Што знае дете што е брза постапка издавање пасош? Има време ќе разбере кога ќе биде време за тоа и кога ќе може да го разбере тоа.

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Ако ако
Од мали нека знаат за тој хорор и да раскажуваат од колено на колено за оваа модерна тортура што ја трпи овој народ.
Браво дечиња.

Јас на внуците им пуштам стално Бисер балкански и Една мисла имаме.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Ако ако
Од мали нека знаат за тој хорор и да раскажуваат од колено на колено за оваа модерна тортура што ја трпи овој народ.
Браво дечиња.

Јас на внуците им пуштам стално Бисер балкански и Една мисла имаме.
Има време за се при развој ментално. Нема потреба од нешто премногу наметнато па да имаат безброј прашања во глава кој и да им ги објасниш не ги разбираат.

Нормално може на децата да им се каже на друг начин како да си ја сакаат својата држава.