Steff
Добро-Познат Член
- 33,677
- 45,224
- 113
Цела земја веќе два дена стравува за бебетоСега читам за Данка.
Душиче мало, дај Боже да се најде, греотиче, којзнае колку е исплашена каде и да е. Две годинки , сиротко
Цела земја веќе два дена стравува за бебетоСега читам за Данка.
Душиче мало, дај Боже да се најде, греотиче, којзнае колку е исплашена каде и да е. Две годинки , сиротко
Нема што тука веќе да се каже, бебето е исчезнато, нема никаков траг.Чудно, не знам, нема многу вести и детали, затоа е чудно.
Депонија од твСмешна тв
Ич не ги можам тие фејкиштаХахахаххахахахсг
Ма будали. Овие умислени со сопствени бизниси, стартапи, мотивации се тешки ретарди. Светот почнува од нив и нивната интернет е трговија, стартапи и тресење празна слама
Не, не е само тоа. Оваа што збори била некоја појма немам уствари што хахаха, не знам што е тоа, некакви стартап бизниси и будалаштини.Јас не знам колку може да се живее од блогерство кај нас, сепак не се фиксни примања секој месец..
А рај им е животот
Јас секое утроСо возбуда станувала
Ај секое утро во 6 да стануваш па ќе видиш што е возбуда
И јасЈас секое утро
Има време за се при развој ментално. Нема потреба од нешто премногу наметнато па да имаат безброј прашања во глава кој и да им ги објасниш не ги разбираат.Ако ако
Од мали нека знаат за тој хорор и да раскажуваат од колено на колено за оваа модерна тортура што ја трпи овој народ.
Браво дечиња.
Јас на внуците им пуштам стално Бисер балкански и Една мисла имаме.