Steff
Добро-Познат Член
- 33,682
- 45,228
- 113
Ете како сиротиња замислува богаташлук, ама секако дека не сме изненадени.Сиротиња брее. Дно допираш со крофниве.
Наместо да нарачаш таму Захер торти, Шехер торти од кралски готвачи.
Ете како сиротиња замислува богаташлук, ама секако дека не сме изненадени.Сиротиња брее. Дно допираш со крофниве.
Наместо да нарачаш таму Захер торти, Шехер торти од кралски готвачи.
Није тебра, веч си краљевска сиротиња. Да беше краљевски богаташлук подруго ќе размишљаше.Ете како сиротиња замислува богаташлук, ама секако дека не сме изненадени.
Ок сиротињоНије тебра, веч си краљевска сиротиња. Да беше краљевски богаташлук подруго ќе размишљаше.
Ок краљевска сиротињо без укусаОк сиротињо
Јас вчера муабетев со една Босанка, што фина ми се виде, нешто измеѓу културните Хрвати и умислените улави СрбиДечки одам наредниот викенд за Сараево и за Мостар. Ако некој има некој типс што да се посети, а што не, добредојдени се!
Има некој екскуржн или шетња?Дечки одам наредниот викенд за Сараево и за Мостар. Ако некој има некој типс што да се посети, а што не, добредојдени се!
Кралска сиротиња јаде принцес крофни.Принцес Стеф јаде принцес крофнице!
Кралска сиротиња
Kаде се запозна со Босанка?Јас вчера муабетев со една Босанка, што фина ми се виде, нешто измеѓу културните Хрвати и умислените улави Срби
Одиш на екскурзија или ?
То чичо Аслане. Најди ми некоја згодна Турчинка за невеста.Кралска сиротиња јаде принцес крофни.
Дали сме изненадени?
Секако дека не
Принцес Стеф јаде принцес крофнице!
Кралска сиротиња
Тука имаме 2 опции:Кралска сиротиња јаде принцес крофни.
Дали сме изненадени?
Секако дека не
Славице ој у Смедерево граво чушкај.Тука имаме 2 опции:
1. Сиротиња minds think alike
2. Далавера е клон на Аслан или пак обратно?
Ако може превод на српски или македонски, не ги познавам овие турбо сиромашни зборови што ги поврза со Смедерево и некоја си Славица.Славице ој у Смедерево граво чушкај.
Јас вчера муабетев со една Босанка, што фина ми се виде, нешто измеѓу културните Хрвати и умислените улави Срби
Одиш на екскурзија или ?
За 8ми Септември има 3 ноќевања преку агенција.Има некој екскуржн или шетња?
Супер. Што цена е?За 8ми Септември има 3 ноќевања преку агенција.
Супер. Што цена е?
Инаку Баш Чаршија нема шанси да ја одбегнеш. Има мислам и музеј со колата во која е застрелан Франц Фердинанд (тоа би требало да е интересно) и други ствари на Trip Advisor да разгледаш.
После чекаме од тебе како се цени таму, импресии итн.
Сакав ја да појдам за фестивалот на своја рака, ама многу скапо ми се виде само превозот некои 100 евра требаше да биде,
Не се ни обидувај да разбереш, секој ден треска вакви ретардирани есеи на Инста.Ништо не разбрав од пишаново, глупости некои.