Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
33,688
45,239
113
Сиротиња брее. Дно допираш со крофниве.
Наместо да нарачаш таму Захер торти, Шехер торти од кралски готвачи.
Ете како сиротиња замислува богаташлук, ама секако дека не сме изненадени.

Delux

Добро-Познат Член
688
850
93
Дечки одам наредниот викенд за Сараево и за Мостар. Ако некој има некој типс што да се посети, а што не, добредојдени се!

Beauty

Администратор
49,875
61,886
113
Дечки одам наредниот викенд за Сараево и за Мостар. Ако некој има некој типс што да се посети, а што не, добредојдени се!
Јас вчера муабетев со една Босанка, што фина ми се виде, нешто измеѓу културните Хрвати и умислените улави Срби :406389:

Одиш на екскурзија или ?

Steff

Добро-Познат Член
33,688
45,239
113
Принцес Стеф јаде принцес крофнице!

Кралска сиротиња 334545
Кралска сиротиња јаде принцес крофни.
Дали сме изненадени?
Секако дека не
Тука имаме 2 опции:

1. Сиротиња minds think alike

2. Далавера е клон на Аслан или пак обратно?

Delux

Добро-Познат Член
688
850
93
Јас вчера муабетев со една Босанка, што фина ми се виде, нешто измеѓу културните Хрвати и умислените улави Срби :406389:

Одиш на екскурзија или ?
Има некој екскуржн или шетња?
За 8ми Септември има 3 ноќевања преку агенција.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
За 8ми Септември има 3 ноќевања преку агенција.
Супер. Што цена е?

Инаку Баш Чаршија нема шанси да ја одбегнеш. Има мислам и музеј со колата во која е застрелан Франц Фердинанд (тоа би требало да е интересно) и други ствари на Trip Advisor да разгледаш.

После чекаме од тебе како се цени таму, импресии итн.

Сакав ја да појдам за фестивалот на своја рака, ама многу скапо ми се виде само превозот некои 100 евра требаше да биде,

Delux

Добро-Познат Член
688
850
93
Супер. Што цена е?

Инаку Баш Чаршија нема шанси да ја одбегнеш. Има мислам и музеј со колата во која е застрелан Франц Фердинанд (тоа би требало да е интересно) и други ствари на Trip Advisor да разгледаш.

После чекаме од тебе како се цени таму, импресии итн.

Сакав ја да појдам за фестивалот на своја рака, ама многу скапо ми се виде само превозот некои 100 евра требаше да биде,

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Секако знаеме дека не профил од Вучиќ или било кој од негова влада и партија но сепак добра зезанција.