Steff
Добро-Познат Член
- 33,694
- 45,246
- 113
И ќе излезат ликови од Ветување од таму.На крај фрижидерот ќе се отвара со џоестиков.
И ќе излезат ликови од Ветување од таму.На крај фрижидерот ќе се отвара со џоестиков.
Може и Шахич и ликовите од забрането јаболко да излезат. Или пак Џан Јаман затоа агице земај ги џоестицитеИ ќе излезат ликови од Ветување од таму.
Како и секоја година. Во месецот на мачките. Месец фебруариКога ќе има Златна Бубамара? Гледам ставиле видео музичка проба
Тотално заборавив дека имаше годинава ковид издание. Ова било 23 издание.Како и секоја година. Во месецот на мачките. Месец фебруари
Opensubtitles, titlovi...Дечки да ве прашам. Кога гледам филм на www.filmovizija.com има опција да се стави превод преку URL (srt/vtt from url) и преку компјутер (srt/vtt from pc).
Кога гледам преку компјутер, си симнувам превод и го ставам и се е ОК. Ама кога гледам преку телефон, најлогично е да ги ставам преку url. Знае ли некој web страни од каде што би можело да се бараaт преводи и резултат да е url (преку кое потоа може да се дададе преводот во filmovizija)?
Топ5 фобии:Инаку, симни си Stremio, автоматски ќе имаш превод
ЗамунТа >>>>>>>>>>>>Ако имаш Нетфликс, океј да го хејташ Стремио ( ),
Имам Нетфликс, ама тоа што го нема на Нетфликс гледам на СтремиоНавистина не ве сфаќам. Ако имаш Нетфликс, океј да го хејташ Стремио ( ), ама да имаш избор да гледаш без реклами како човек и ти да одбериш гледање со реклами и 300 тетки што ти се во близина и сакаат да те е**ат, е тоа не можам да го разберам. Фала, пријатно.
Haters gonna hate! Stremio rocks!!!
Секако ги знам тие. Од таму симнувам преводите кога гледам преку компјутер. Како да ги најдам URL адресите за секој од преводите ми беше прашање. Сакам од телефон да ги пуштам и да ставам превод преку srt/vtt from url ама на тие страни никаде не можам да надам адресите.Opensubtitles, titlovi...
Десен клик на линкот за симнување и copy urlСекако ги знам тие. Од таму симнувам преводите кога гледам преку компјутер. Како да ги најдам URL адресите за секој од преводите ми беше прашање. Сакам од телефон да ги пуштам и да ставам превод преку srt/vtt from url ама на тие страни никаде не можам да надам адресите.
ХаххахаххахаххахахаххахахахаххахаТоп5 фобии:
1. Стремио секта (new)
2. Лост секта (-1)
3. Авенида Бразил секта (-1)
4. ЈагХаз секта (-1)
5. Руби секта (-1)
Old schoolЗамунТа >>>>>>>>>>>>
Во 21 век ќе симнувамЗамунТа >>>>>>>>>>>>
Лол па тоа е продукт на 21 векВо 21 век ќе симнувам
Мал е уште не знае.Лол па тоа е продукт на 21 век
Страшно!!!
Ова е страшно. Не знам искрено кое е девојчево, ама аман од вакви болести за општеството.