Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Немаш толку рамена, кај ќе ги примаш, во газните образи? :smeenje:
Еднаш годишно по две дози додека не ги помине од сите вакцини :) Има до плафон антитела да пука. :406389:

Чекај животе ти не брзај се, ми се живее!! :406389:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Утре и јас се вакцинирам.

Има некој друг од форумов освен Дани што се вакцинирал или па му стигнало покана за вакцинација?

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Дрмна, да! Значи, имаме во ходникот редено плочки и сето е штици за да газиме по нив! Не е можно вечерва да се дешават земјотреси, не е можно! Кај ќе бегаме, кај ќе се туркаме? :sto zboris:

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Добро сме, фала му на Бога! Ние што сме југозападно во МК најмногу го сетивме бидејќи епицентарот бил во Костур, Грција.
А ако е точно тоа што го најдов како информација, бил 4,8 степени.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Се помалку снимам. Само турските серии и детска програма. Наскоро животот можно е од корен да ми се промени

Beauty

Администратор
49,882
61,900
113
Аууу па кај си ти ?
Како животот ќе ти се смени, јас се исплашив дека си заминал.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Аууу па кај си ти ?
Како животот ќе ти се смени, јас се исплашив дека си заминал.
Требаше да заминам ама не заминав. Со ебри крај и не си одговаравме. Во кафаната на мајка ми еден сака да му бидам зет ми ја нуди ќерка ми

Beauty

Администратор
49,882
61,900
113
Па пазар ли е ова па да ти нуди?
Дај релакс, уживај, снимај, му нуделе...бог да чува.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Па пазар ли е ова па да ти нуди?
Дај релакс, уживај, снимај, му нуделе...бог да чува.
Вистина е ова. Еден гостин ми вика како си ми па не отиде сеуште за турција кога ќе одиш. Викам добро е брат уште не сум заминал турција ќе почека и со коронава е ужас. Вика така е не уништи оваа корона, него ако не одиш за турција сакаш зет да ми бидеш дедо да ти бидам. Јас се насмеав и вика се смешкаш што си ти. Велам што е ова само за зет ме бараат , а на маса седевме јас, мајка ми , тој чуварот што има паркинг за камиони автобуси ,и мојот иден дедо хаха.
Викаат како да не те бараат убав згоден си . Човекот штоо ме сака за зет ми вика на мајка ми не се знае може сватови ќе станеме. Ќерка ми е работлива вредна и син ти си го засакав убав е згоден како манекен е паметен е мирен повлеќен. Нека се спојат нашите деца ако сакаат. Мајка ми вика може зошто да не ќе дојдеш пак ќе правиме детален муабет

• Божее
Реакции: alek