Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Кои други агрегатори ги имаме освен Грид и Вести ? - покрај овој препотентниов Игорче, а стално него го отварам :ludlisi:
Vesti.mk , Daily.mk и имаше уште некој покрај овие два и другите два (Тајм и Грид)... Само не сенешто вау, грид е добар според мене за бројот на портали кај него... Но од визуелен аспект некако тајм ми е поокеј, без ова политичкото обојување на порталите, иако е факт дека едните се провладини а другите проопозициони...

• Ми се допаѓа
Реакции: nina

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Стеф, до колку работат кафичите кај вас? Налетав на некои мемиња на Инста за до 14 ч.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Нели вакцини има изгледа џабе фрлени пари. Кај нас во Турција сега од март полека се враќа нормалниот живот.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Да, во селата на Зехра ќе ги отворат, ќе се испоразболе цело село и пак клуч.

Лошо, за жал, лошо, јас мислев ова ќе заврши на крајот на 2020та. Ова е страшно, сироти млади генерации, ниту диско, ниту матура, ниту дружба видоа :(

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Леле, ќутете. Мене депресија ме мава, особено вака во викенд. Па млади сме, бе за вака! :((
Ma и преку недела. Што ако работат кафичите кога не е тоа тоа. Некогаш сама си седам во кафич, зошто некои не сакат да идат уште во кафичи.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Не, не, ова нит било нит ќе биде.
Ваков политички аматеризам ни во Македонски Брод нема, а не па на ниво на држава.