Со ладна ли вода ја чистеше?Страшно е. Не ми се верува што се случи, а го планирав овој момент на чистење на терасата веќе две недели.
Со ладна ли вода ја чистеше?Страшно е. Не ми се верува што се случи, а го планирав овој момент на чистење на терасата веќе две недели.
Е сигурно со топла немаше да замрзни.Со ладна ли вода ја чистеше?
Тоа ме потсети на овој моментЕ сигурно со топла немаше да замрзни.
Можеби со џогер добро исцеден. Не да истураш наеднаш кофа вода.Е сигурно со топла немаше да замрзни.
Абе бојлер ако не да уклучувам и да грејам за миење на терасаМожеби со џогер. Не да истураш наеднаш кофа вода.
Епа јас три кофи истурив, и тоа три кофи нормална, ладна вода. Која истата смрзна и ене ја на тераса стои такваМожеби со џогер добро исцеден. Не да истураш наеднаш кофа вода.
Сега и сол треба да трошиЕпа истури сол и ќе се стопи кога тогаш.
Кога направила грешка на ладно перела балкон и тоа со ладна ако треба и еден тон сол ќе потрошиСега и сол треба да троши
Епа не ајде да се искористи додека е замрзнато нека организира мал семеен хокеј турнир на балконот ако и е голем балконотСега и сол треба да троши
Па супер идеја, ем нема да потроши сол, ем ќе биде забавноЕпа не ајде да се искористи додека е замрзнато нека организира мал семеен хокеј турнир на балконот ако и е голем балконот
Не, мислев ми дошле бубачките во главата, не дека они дошле на терасатаСи ги замрзнала сите бубачки и бактерии.
Марко, достаааааааааДоста беше зезанции и јас имам тераса и тоа поголема. Во зима ја миеме само со добро исцеден џогер или усисуваме. Зимно време терасата служи за оставање ствари како шишиња, кофи, храна зеленчуци во торби она што не сакаме да стои во фрижидер или било каде во кујната. Кога ќе почне да затоплува на пролет се чисти со фрлање неколку пати кофа топла вода со сретство за плочки, се чисти со четка поточно метла и се спрема за цел пролет и лето да може да се седи на балкон.
НеМарко, достааааааааа
Да не си случајно член на оние групите Домаќински муабети?