Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Me потсети на една случка едно лето во Грција на одмор со мојте и имаше македонџи позади нас на плажата. Се излажа едниот од тие црнџите купи од оние торбици за мобилен во вода да го користиш. Си влезе човеков во вода со него и си го зезна телефонот Ајфон модел немам поима кој му беше.
Поука: кога купуваш „водоотпорен“ несесер за телефон од некој продавач, тестирај го со НЕГОВИОТ телефон. :406389:

Ако не се согласи, сѐ ќе ти биде јасно однапред. :406389:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Поука: кога купуваш „водоотпорен“ несесер за телефон од некој продавач, тестирај го со НЕГОВИОТ телефон. :406389:

Ако не се согласи, сѐ ќе ти биде јасно однапред. :406389:
Било каква заштита да му ставиш на телефонот мора нешто макар и ситно да му се случи од невнимание а не па намерно да пробуваш со тие несесерите водоотпорни.

Јас кога ми беше нов купен телефонот му ставив и маска и "заштитно стакло" за неколку недели маската почна да ми пожолтува а заштитното стакло еднаш ми се одлепи и почна да фаќа флеки на тоа стакло, како да сум истурил вода па го извадив и фрлив.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Па со оглед дека два пати го имам треснато од ѕид, потопено во коктел и му имам сменето десетици заштитни стакла и маски, можеби и во право си :406389:
Ау сестро златна, па тебе ти треба само CAT телефон, тој е отпорен на удари, подводни авантури и високи температури хахаха.

И после производителот бил крив. :haha:

Користам Ј5 од 2017 како брат му на Јефто, веќе 2 години и немам никаква замерка. Не кочи, освен кога ќе се намали меморија што е нормално за секој телефон, ама чистиш кеш и нема гајле.

А за полнење, го полнам секојден зашто дремам на нет, кога не седам на нет и имам обврски, и по 3 дена знае да држи.

ПС.го немам трескано досега и го немам учено да плива нит во мирни нит во алкохолни води.:406389:
Ја две години душата му ја извадив, топ е. Сега го предадов у други раце, глеам кисне брат ми на него и гајле нема.

Beauty

Администратор
49,884
61,902
113
Ау сестро златна, па тебе ти треба само CAT телефон
Сестро златна, зар мислиш дека знам и дека ме интересира во животов што е тоа САТ телефон :406389: :406389: :406389:

Го купив телефонот, утре го отворам и разработувам.

Steff

Добро-Познат Член
33,694
45,246
113

Beauty

Администратор
49,884
61,902
113
Тоа ни јас не знам. Добро, јас ниту за оној вашиот Дооге или како и да се вика немав слушано. :406389:
Подобро и да не слушнеш, се надевам дека тој не се произведува веќе затоа што стварно е страшен.

Зошто утре, зошто не сега?
Сега слушам музика и правам палачинки со децата на комшиката, ако го отворам се плашам дека ќе му се случи вечерва нешто. :406389:

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Сега слушам музика и правам палачинки со децата на комшиката, ако го отворам се плашам дека ќе му се случи вечерва нешто. :406389:
Па, таман уште веднаш да си знае што го чека во иднина ако не работи како што треба. :406389:

Beauty

Администратор
49,884
61,902
113
Па, таман уште веднаш да си знае што го чека во иднина ако не работи како што треба. :406389:
Со децава на комшиката верувај нема да проработи, ќе сакаат да си играат одма. Затоа го скрив завиткан во вреќата со брашно на тераса.

Steff

Добро-Познат Член
33,694
45,246
113
Е тоа е паметно и убаво.

Затоа го скрив завиткан во вреќата со брашно на тераса.
Хахахахахахахахахах крај :se poklonuva::

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Леле, јас два дена уназад немаше да спијам откако ќе го порачав а не па да е стигнат и да го отворам дури утре.

Какви палачинки, какви комшиски деца. Се затворам во веце (краен случај) и го стартовам!

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Зошто баш во веце, да не се испробавања на 4к видеа од одредени сајтови? :pie kafe:
Тикток. :406389:

Безбеден е во брашното. И така кај мене е лудница сега со тие деца, пејат, играат, мачкаат палачинки....
Пази да не решат да додадат брашно во палачинките. :406389:

Beauty

Администратор
49,884
61,902
113
Има во кујна, од тоа земаме. Тоа на тераса не го чепкаат.